TV Till Husvang och Husbil - Här är de bästa valen att välja emellan

De Bästa TV valen till Husvagnen 2022 (Köpguide)

Uppdaterad 4 December 2022

Bara för att du är på campingen så betyder det inte att kvaliteten på underhållningen måste bli lidande. Här hittar du våra val för de bästa TV valen för husvagnar och husbilen. Samtliga TV:ar har liten formfaktor och är utvalda specifikt för att avnjuta högkvalitativ underhållning i ett begränsat utrymme.

1. Telesystem Smart24 LX1

TELESYSTEM SMART24 LX1 produktbild med svart färg ståendes.
TELESYSTEM SMART24 LX1 TV #1 för din husvagn eller husbil.

Denna TV på 24 tum har Android som operativsystem och det är därför hur enkelt som helst att ladda ned appar. Ladda helt enkelt ned den streamingtjänst som du föredrar och njut av underhållningen med hela familjen.

TV:n kommer även med två olika fjärrkontroller där den ena är en standardfjärrkontroll och den andra är en förenklad fjärrkontroll med endast de viktigaste knapparna. Den förenklade fjärrkontrollen passar utmärkt till barn eller äldre personer som helt enkelt behöver tillgång till enklare funktioner.

Du kan även använda din smartphone som fjärrkontroll för en futuristisk upplevelse. Denna TV har även stöd för inkoppling av olika decoders för att avnjuta kanaler via digital sändning.

Denna TV är perfekt för dig som vill byta ut din gamla trogna TV pga övergången från DVB-T till DVB-T2 (Det nya högupplösta digitala marksända nätet).

Palco modellerna är utrustade med dubbla tuners DVB-T2 / DVB-S2 vilket innebär att dessa har stöd både för det nya digtala marksända nätet (DVB-T2) samt också satellit (DVB-S2)

Strömförsörjning & bildskärm

Denna TV kommer även med ett 12 v nätaggregat som gör att du kan koppla in den i cigaretttändaren. Det är därför enkelt att använda denna TV i bland annat husvagnen, husbilen eller i båten.

Palco modellerna är anpassade för att vara extremt strömeffektiva vilket innebär att dom är som handen i saken för husbil eller husvagn bruk eller varför inte till båten?

Med en LED skärm på 24 tum så erbjuder den gott om bildutrymme för att avnjuta filmer och TV-serier. Skärmen har en HD upplösning i 1366×768 för en klar och tydlig bild.

Anslutningar

 • HDMI x2
 • USB x2
 • Koaxial
 • Ethernet
 • 3.5mm Hörlurar
 • Strömförsörjning (12 volt adapter)

TELESYSTEM SMART24 LX1 är vår första rekommendation som bästa tv för din husvagn eller husbil.

2. Telesystem Palco SMART-TV med Soundbar

Telesystem Palco SMART-TV med Soundbar Produktbild ståendes i svart färg och bra ljud.
Telesystem Palco SMART-TV med Soundbar TV tips #2 när du köper tv till husvagn & husbil.

För dig som anser att ljud är en otroligt viktig del av att avnjuta film och TV så kommer denna TV från Palco. Denna TV har en inbyggd soundbar för en förstklassig ljudupplevelse. Den har fyra stycken högtalare framtill samt två subwoofers för ett djupare ljudlandskap.

För dig som vill ta camping till en helt ny nivå så är detta en av de bästa tv apparater för husbilen eller husvagnen för det. Få tillgång till en högkvalitativ ljudupplevelse utan att ta med dig extra högtalare eller en extern soundbar.

Strömförsörjning & bildskärm

Denna TV från Palco kommer med en 12 v adapter som tillåter inkoppling i uttag för ciggaretttändning i husvagnen eller bilen. Detta gör att det är hur enkelt som helst att använda tv:n vid camping.

Bildskärmen består av en LED skärm på 32 tum med en UHD upplösning på 1366×768 för en klar och tydlig bild. Den stödjer även uppspelning av MPEG-2, MPEG-4, H.264 / AVC och H.265.

Anslutningar

 • SCART
 • HDMI x3
 • USB x2
 • VGA
 • Koaxial
 • Ethernet
 • 3.5mm Hörlurar
 • Strömförsörjning (12 volt adapter)

Telesystem Palco SMART-TV är vår andra rekommendation som bästa tv för din husvagn eller husbil.

3. TELESYSTEM PALCO 20inch 12v

TELESYSTEM PALCO 20inch 12v - svart färg - ståendes - med två kontroller.
TELESYSTEM PALCO 20inch 12v TV #3 till husvagnar & husbilar

Telesystem Palco 20x serien gör det enkelt att ta med underhållningen och se på tv i husvagn. Denna TV har stöd för CI moduler för enkel och smidigt åtkomst till digitala kanaler. Den har även två inbyggda tuners som gör det enkelt att få in ett stort antal mark- och satelitkanaler.

Tack vare USB portarna så är det enkelt att använda TV:n för mediauppspelning med hjälp av ett enkelt USB minne. Det medföljande väggfästet gör även att du enkelt och smidigt kan fästa TV:n direkt på väggen vid brist på plats. TV:n kommer även med två olika fjärrkontroller där den ena är en standardfjärrkontroll, och den andra är en förenklade fjärrkontroll med färre knappar. Perfekt för äldre människor eller barn.

Strömförsörjning & bildskärm

TV:n använder sig av 230v men har även en adapter för 12 volt uttag så att du kan använda den som husvagns tv utan problem. Att titta på tv i husvagn är en del av camping upplevelsen. Detta är nu någon som du kan göra, enkelt och smidigt utan en extern antenn.

Bildskärmen ar 20 tum stor och har en HD upplösning på 1366×768 för en kristallklar bild. Denna TV stödjer även uppspelning av MPEG-2, MPEG-4, H.265/AVC och H.265

Anslutningar

 • HDMI x1
 • SCART x1
 • Mini YPbPr
 • Mini AV
 • USB x1
 • VGA

TELESYSTEM PALCO 20inch 12v är vår tredje rekommendation som bästa tv för din husvagn eller husbil.

4. TELESYSTEM PALCO32 LED09 12v

TELESYSTEM PALCO32 LED09 12v svart färg och ståendes.
TELESYSTEM PALCO32 LED09 12v TV #4 för din husbil eller husvagn

Denna TV från Palco är en högkvalitativ husvagns tv som inte behöver någon extern tv antenn för att få in kanaler. Detta då den har en inbyggd dubbelmottagare för både digitalt markbundna kanaler, och satelitkanaler.

Njut av Svenska och utländska kanaler i husvagnen på skärmen som är 32 tum stor. Koppla av med en spännande film oavsett plats med hjälp av denna TV för din husvagn. TV:n är även kompatibel med CI+ och du kan därför använda kanalkort med hjälp av en CI modul. TV:n kommer även med ett hårdvara för att fästas direkt på väggen ifall vid behov.

Strömförsörjning & bildskärm

Strömförsörjningen täcks av 100v-240v men den medföljande adaptern för 12 volt gör att apparaten kan strömsättas i bilen, båten, husbilen eller husvagnen. Njut av en högkvalitativ TV-upplevelse utan att behöva lägga tid på att hitta tillbehör eller annat krångel med det senaste inom husvagns TV.

Bildskärmen är 32 tum och har en upplösning i full HD av 1920×1080 för en klar och tydlig bild även på denna relativt stora skärm.

Anslutningar

 • HDMI x1
 • YPbPr
 • USB x1
 • VGA
 • Koaxial
 • SCART
 • 3.5mm hörlurar

TELESYSTEM PALCO 20inch 12v är vår tredje rekommendation som bästa tv för din husvagn eller husbil.

Vanliga frågor om TV i husvagn och husbil

Behöver jag ha en extern tv antenn i min husbil?

Behöver jag ha en extern tv antenn i min husbil

Många moderna TV apparater som är skapade för användning i husvagn eller husbil har inbyggda antenner och mottagare. Du behöver alltså sällan använda dig av externa tv antenner. Det kan dock behövas för vissa TV modeller.

Kan jag ha flera olika TV apparater i min husvagn?

Kan jag ha flera olika TV apparater i min husvagn

Absolut! Så länge som du har tillräcklig strömtillförsel för apparaterna så finns det egentligen inga andra begränsningar att tänka på. Du kan därför ha så många TV apparater i din husvagn eller husbil som du önskar, när flera personer vill se på film men inte kan enas om en film.

Behöver jag ha internet för en Smart TV i husbilen?

Behöver jag ha internet för en Smart TV i husbilen

Ja, för att kunna nyttja de “smarta” funktionerna i en smart TV så behöver du hitta en internetanslutning. Antingen om du vill dela med dig av WiFi från din telefon, eller om du införskaffar en trådlös router för att kunna förse apparaterna med en internetuppkoppling. Om du inte har en smart tv så kan du även använda dig av en IP-TV-box för smarta funktioner.

Hur får jag en stabil internetuppkoppling i min husvagn/husbil?

De Bästa TV valen till Husvagnen 2022 (Köpguide) 1

Vi har erbjuder produkter för att få en stark mobil 3G/4G uppkoppling denna router med tillhörande antenn förstärker ditt mobila nätverk (3G/4G uppkoppling) samt ger dig ett WiFi nätverk som du enkelt kan ansluta din prylar till för att få uppkoppling till internet i din husbil.

ALLA VÅRA HUSVAGNS & HUSBILS TVS

Källor:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Husbil
https://sv.wikipedia.org/wiki/Television

Similar Posts