Formuler Z10 Pro Max Recension 2022

Formuler Z10 Pro Max Recension 2022

Den som letar efter en IP TV box som erbjuder hög prestanda och en diskret formfaktor, behöver inte leta längre än vår Formuler z10 pro max recension 2022. Det optimala valet för dig som vill ha en kraftfull, och framförallt en snabb TV box. Häng med så kikar vi närmare på vad du kan förvänta dig från denna boxen i vår formuler z10 pro max recension. Nedanför har du en innehållsförteckning som du kan använda om du letar efter en specifik sektion i denna recensionen.

Formuler Z10 Pro Max
Formuler Z10 Pro Max Recension

Hög kvalitet & prestanda

Formuler z10 pro max kommer med hela 4 GB RAM vilket gör att även de mest krävande apparna körs utan några problem alls. På tal om appar så finns även 32 GB minne vilket gör att det finns plats för en hel del appar på din z10 pro max. Den ger till exempel mer än dubbelt så hög prestanda som z10 pro som är den billigare modellen.

Streama dina favoritserier i 4k i upp till 60fps om du har en TV som stödjer detta. Återupplev dina favoritfilmer på ett helt nytt sätt med denna kraftfulla enhet från Formuler. Njut av streaming i Ultra High-Definition eller UHD som det även kallas, med hjälp av Formuler z10 pro max.

Det är helt klart en av de bästa IP-TV boxarna 2022 för dig som är ute efter rå prestanda. Det finns andra alternativ för dig som gärna har pris i åtanke, exempelvis Formuler z10 Pro som är en mer grundläggande model, men som erbjuder liknande funktionalitet.

Formuler Z10 Pro Max och Fjärrkontroll
Formulzer Z10 Pro Max Recension 2022

Den unika Formuler appen

Något som verkligen för tittarupplevelsen till nästa nivå är inkluderingen av den unika Formuler appen vid namn MyTvOnline2. Denna app finns inbyggd på alla boxar från Formuler och är exklusiv till just detta märke. Appen gör det enkelt och smidigt att placera dina favoritappar precis vart du vill på startskärmen.

MyTvOnline2 har även ett optimerat och användarvänligt gränssnitt som erbjuder integrering med Android-systemen. Resultatet är en app som tillåter dig att flyga fram genom menyer så fort som du själv vill.

Appen kommer även med en inbyggd mediaspelare som spelar upp de allra flesta fil-formaten som du stöter på idag. MyTvOnline2 kommer förinstallerad på din Formuler Z10 pro max, du behöver alltså inte ladda ner eller installera den på egen hand. Se även hela vårt sortiment av IP-TV boxar.

Tekniska specifikationer för Formuler Z10 Pro Max

Som vi nämnt ovan så är Formuler Z10 pro max byggd för hastighet och prestanda framför allt annat. Detta är något som blir rätt självklart när man kikar på de interna delarna som används. Det är främst dessa som skiljer denna modell från den billigare z10 pro som också finns tillänglig.

Specifikationer:

 • CPU – Quad Core (Arm Cortex 55)
 • RAM – 4GB DDR4
 • Lagring – 32 GB (eMMC)
 • H.265-avkodning – 4K 60fps 10bit @ nivå 5.1 eller högre
 • 4K 10bit avkodning – 4k-10bit
 • 4K HDR – HDR10, HLG
 • H.264 AVC (Full HD) – H.264 AVC
 • AV1 – AV1
 • Ethernet – Gigabit (1000 Mbps)
 • Wifi – Dual Band (2,4 / 5,8 GHz)
 • USB- USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 1
 • Minnesexpansion – Micro SD
 • HDMI
 • Operativsystem – Android 10
 • Storlek – 105 mm x 105 mm x 21 mm
 • Andra kontakter – IR-förlängning
Formuler Z10 Pro Max Baksida
En av de bästa iptv boxarna 2022

Användarupplevelse

Formuler z10 pro max kommer i en relativt liten förpackning. När vi öppnar lådan så möts vi av själva Formuler z10 pro max boxen, en fjärrkontroll, batterier för fjärrkontrollen, en HDMI kabel och en strömadapter.

Innan vi vet ordet av det sitter vi och kikar på startskärmen som är ren och prydlig utan en massa annonser eller extra utfyllnad. Från att öppna förpackningen till att vara inkopplad och installerad tog endast cirka 5 minuter, utan att vi skyndade oss. Se även denna recensionen om Formuler Z10 Pro Max.

Användning

Att hoppa mellan appar går blixsnabbt, och vi stöter knappt på någon laddningstid alls efter uppstart. Även att byta mellan Live TV, VOD och TV Serier går hur smidigt som helst. När vi testar att zappa mellan TV-kanaler, så går även detta i högt tempo utan några konstigheter.

Något som snabbt blev uppenbart är att det finns en hel del funktioner att utforska för de som är intresserade eller för fantaster. Men även du som nöjer dig med grundläggande funktioner, får en utmärkt användarupplevelse med Formuler z10 pro max direkt ur förpackningen.

Sammanfattning av Formuler Z10 Pro Max

Formuler Z10 Pro Max är IPTV boxen för dig som vill ha rå kraft, prestanda och hastighet i din tv box. Detta är det bästa av det bästa som finns tillgängligt 2022 för dig som sätter prestanda före allt annat.

Boxen kommer även förinstallerad med appen MyTvOnline2 som är exklusivt utvecklad för boxar från Formuler. Appen erbjuder ett användarvänligt gränssnitt som ytterligare förbättrar användarupplevelsen.

Sammanfattningsvis så tycker vi att z10 pro max är en box som helt klart möter de moderna kraven vi har av en tv box 2022. Så om du är intresserad av att skaffa en iptv box och vill ha det bästa av det bästa, tveka inte att kika närmare på vår Formuler Z10 Pro Max recension 2022.

Källor:
https://sv.wikipedia.org/wiki/IPTV

Similar Posts