IPTV-Boxar, Android-Boxar & Tillbehör

Här hittar du allt för för din smarta IPTV upplevelse. Vi har både Linux IPTV boxar och Android IPTV boxar. Android boxar rekommenderas till den som vill ha sin box till mer än bara IPTV. Med en Android box kan du installera appar, spela spel, koppla upp till olika kontroller ink spelkontroller m.m

Ett brett utbud av boxar för gott om valfrihet

Hos oss på Solberga Teknik så hittar du ett brett utbud av olika boxar och tillbehör att välja bland. Detta är för att vi anser att du som kund, har rätten att välja det alternativ som passar just dig allra bäst.  

Vilken IPTV box borde jag välja?

I vårt utbud hittar du bland annat boxen Formuler GTV, som är den första boxen med Android TV OS vilket gör att den har mycket bättre kompabiltet bland appar och användarupplevelsen blir mycket bättre. Denna passar därför perfekt för dig som inte tycker att en TV endast borde vara för TV tittande.

Prestanda

För dig som anser att prestanda är det allra viktigaste, och som vill framtidssäkra dig genom att investera i en kraftfull box kommer säkerligen att älska Formuler Z10 Pro Max. Det är en av de mer kraftfulla enheterna som tillåter dig att flyga fram bland appar, perfekt för dig som stör dig på onödigt långa laddningstider.

Användarvänlighet

De allra flesta är dock ute efter något som funkar helt enkelt. Ett utmärkt alternativ på detta är Infomir Mag 520 som är utformad för att köras flera månader utan omstarter. Det är med andra ord det perfekta valet för dig som helt enkelt vill ha en diskret IPTV som funkar och gör sitt jobb. Det är värt att nämna att även denna box erbjuder prestanda med sina 1GB RAM och en quad-core processor.

Boxtillbehör

I vårt utbud hittar du även boxtillbehör såsom bättre fjärrkontroller och IR-extenders som ger livskvalitetsförbättringar. Här hittar du högkvalitativa fjärrkontroller till din IPTV box. Exempelvis Formuler Z+ & Nano RCU som är ett särskilt strömsnålt alternativ som klarar flera månader av frekvent användning med samma batterier.

Universalfjärrkontroller

Alla har vi varit där någon gång, vi lyckas med det omöjliga och har sönder en fjärrkontroll. Har man otur så är det en fjärrkontroll som kostar en mindre förmögenhet att ersätta. Som tur är så hittar du prisvärda universalfjärrkontroller hos oss på Solberga Teknik. Exempelvis denna Röststyrda Bluetooth Universalfjärrkontroll från Formuler. Den går att sammanlänka med de flesta TV-apparater och IPTV boxar med hjälp av IR och har även programerbara snabbknappar för många flexibla användningar.

CA-moduler

För dig som inte riktigt är redo att ge upp på digital TV riktigt än så erbjuder vi även CA-moduler. Perfekt för när man vill se på kodade kanaler som din digitalbox inte har stöd för. Hos oss hittar du bland annat SMIT Conax CA-modul som stödjer de flesta stora tillverkarna som Nokia, Prosat och Humax.

Kolla in våra andra relaterade kategorier

Du har väl inte missat våra andra spännande kategorier? Du kan exempelvis återuppleva nostalgi med hjälp av Retrospel där du hittar konsoller fyllda med alla dina favoritspel från förr. Ska ni spendera sommaren på camping men vill inte kompromissa på underhållningen? Vi erbjuder TV till husvagn och husbil som gör att underhållningen kan hänga med på semestern. Vi erbjuder även kablar för dig som är i behov av nya kablar eller helt enkelt behöver en förlängning. Allt från koaxialkabel till HDMI kablar och nätverkskablar finns i vårt utbud av kablage.