• IP-TV

  IP-TV (28)

 • Mottagare

  Mottagare (12)

 • Satellitboxar

  Satellitboxar (24)

 • AB-COM Homatics Dongle QAB-COM Homatics Dongle Q

  AB-COM Homatics Dongle Q

  1 195,00 kr inkl. moms

  Homatics DONGLE Q är den mest KRAFTFULLA 4K -multimediaspelaren på marknaden i en kompakt design, som gör en vanlig TV till en smart -TV. Operativsystemet som avundas alla liknande enheter är den officiella Android 10 . Denna lilla enhet döljer en kraftfull Amlogic S905Y2 -processor, som stöder upp till 2 GB DDR -RAM och 8 GB eMMC Flash.

 • AB-COM PulSe 4K S2x + C/T2AB-COM PulSe 4K S2x + C/T2

  AB-COM PulSe 4K S2x + C/T2

  2 933,00 kr inkl. moms

  PULSe 4K (version: DVB-S2X + C/T2 tuner) är en mottagare med UHD-upplösning och operativsystemet ENIGMA 2. Vacker bild i 4K-upplösning är en självklarhet, liksom bildstandarder HDR / HDR10 och HLG. En fyrkärnig processor med 15 000 DMIPS, 8 GB FLASH-minne och 2 GB DDR4-RAM tar hand om prestanda och snabba reaktioner. Mottagaren innehåller en inbyggd DVB-S2X tuner och en DVB-C/T2 mark- / kabeltuner, så den är redo för satellit-, mark- och kabelsändningar av olika operatörer.

 • Air Mouse & FjärrkontrollAir Mouse & Fjärrkontroll

  Air Mouse & Fjärrkontroll

  359,00 kr inkl. moms
  • Den perfekta fjärrkontrollen som komplement till IPTV. Med räckvidd upp till 10 meter.Har ni problem med att skriva långa texter med en vanlig fjärrkontroll. Glöm era problem med vår nya fjärrkontroll som har ett tangentbord på baksidan.
 • AZ-Tuner DVB-C,premiumAZ-Tuner DVB-C,premium

  AZ-Tuner DVB-C,premium

  499,00 kr inkl. moms
  • Kabel tuner som gör det möjligt att ta emot kabel signaler
 • AZ-Tuner DVB-C,premium PlusAZ-Tuner DVB-C,premium Plus

  AZ-Tuner DVB-C,premium Plus

  639,00 kr inkl. moms
  • Genom att instalera denna tuner ,kan du ta emot kabel signalen i din box
 • AZ-Tuner DVB-T,PremiumAZ-Tuner DVB-T,Premium

  AZ-Tuner DVB-T,Premium

  499,00 kr inkl. moms
  • Terestial tuner som gör det möjligt att ta emot marksända kanaler
 • AZ-Tuner DVB-T,Premium PlusAZ-Tuner DVB-T,Premium Plus

  AZ-Tuner DVB-T,Premium Plus

  629,00 kr inkl. moms
  • Genom att installera denna tuner ,kan du ta emot marksända kanaler
 • Boxer TV Module HD CI+ T2Boxer TV Module HD CI+ T2

  Boxer TV Module HD CI+ T2

  553,00 kr inkl. moms
  • CA modul Boxer Pairing CI+

   Boxer CI+ modul för mottagning av DR-kanaler, TV2 i SD och Boxer SD-program. Du kan använda den med TV-apparater som godkänts av Boxer och som har en CI+ ingång och med MPEG-4 DVB-T-mottagare. Boxer CI+ moduler kan användas i alla TV-apparater med CI+ ingång, oavsett om TV:n har funktioner för DVB-T2 eller inte.

 • BuzzTV XRS4500BuzzTV XRS4500

  BuzzTV XRS4500

  1 795,00 kr inkl. moms

  BuzzTV redefines the OTT / IPTV set-top box. High Performance specs, Premium materials and Innovated software parred with Industry leading support. BuzzTV XRS4500 features 4GB DDR Ram, 64GB Memory, Gigabit LAN, 2X2 Dual Band AC Wi-Fi and Wireless Bluetooth LED backlit remote control. Under the lid this beast is powered by Amlogic S905X3 CPU and Mali-G31MP2 GPU. The XRS4500 Thermal reduction metal base not only looks good but prevents overheating. XRS4500 includes Energizer AAA Batteries.

 • Conax SmarCAM-3 CI Plus för Com HemConax SmarCAM-3 CI Plus för Com Hem

  Conax SmarCAM-3 CI Plus för Com Hem

  592,00 kr inkl. moms
  • CA modul för TV som har inbyggd DVB-C mottagare med
   sk Common Interface och är godkänd för CI Plus.
   CI Plus modulen är godkänd för Com Hem HDTV.
   Tillverkare SmarDTV.
 • DGStation AB IPBox 9000HD Black (CubeRevo HD IPBox 9000HD)DGStation AB IPBox 9000HD Black (CubeRevo HD IPBox 9000HD)

  DGStation AB IPBox 9000HD Black (CubeRevo HD IPBox 9000HD)

  3 835,00 kr inkl. moms

  En ny revolutionerande digitalmottagare baserad på Linux. Nya CubeRevo HD (även kallad IPBox 9000HD) stödjer HD-upplösning på upp till 1080i med HDMI-utgången på baksidan. Andra unika funktioner för dagen är att den är den enda mottagare med HD som har plats för dubbla utbytbara tuners. Plats för inbyggd SATA-hårddisk finns men även möjlighet att koppla en extern via USB eller e-SATA.

 • DGStation AB IPBox 9000HD Silver (CubeRevo HD IPBox 9000HD)DGStation AB IPBox 9000HD Silver (CubeRevo HD IPBox 9000HD)

  DGStation AB IPBox 9000HD Silver (CubeRevo HD IPBox 9000HD)

  3 835,00 kr inkl. moms
  • En ny revolutionerande digitalmottagare baserad på Linux. Nya CubeRevo HD (även kallad IPBox 9000HD) stödjer HD-upplösning på upp till 1080i med HDMI-utgången på baksidan. Andra unika funktioner för dagen är att den är den enda mottagare med HD som har plats för dubbla utbytbara tuners. Plats för inbyggd SATA-hårddisk finns men även möjlighet att koppla en extern via USB eller e-SATA.Nya mjukvaror kommer hela tiden och nya funktioner läggs till.
 • Dreambox DVB-C/T-TunerDreambox DVB-C/T-Tuner

  Dreambox DVB-C/T-Tuner

  748,00 kr inkl. moms

  Fungerar med DM 800SE, DM 7025 och DM 8000.

 • Dreambox DVB-S TunerDreambox DVB-S Tuner

  Dreambox DVB-S Tuner

  295,00 kr inkl. moms
  • original tuner från dream multimedia , Enkel att montera, plug and play.
 • Dreambox DVB-T Tuner(600,7025)Dreambox DVB-T Tuner(600,7025)

  Dreambox DVB-T Tuner(600,7025)

  619,00 kr inkl. moms
  • Med denna tuner ka du ta emot marksända kanaler i din dreambox.
 • Dreambox Triple Hybrid TunerDreambox Triple Hybrid Tuner

  Dreambox Triple Hybrid Tuner

  1 079,00 kr inkl. moms

  Den nya Dreambox Triple Tuner med 2x DVB-S2X och 1x DVB-C / T2, med en Silicon Labs-chipset är kompatibel med Dreambox DM900 UHD, DM7080 HD och DM820 HD. Den kompakta en- eller tvillingmottagaren Dreamboxes DM820 HD och DM900 UHD blir en kraftfull tvilling-satellit- och en-kabel eller DVB-T2-mottagare

IPTV-Boxar, Android-Boxar & Tillbehör

Här hittar du allt för för din smarta IPTV upplevelse. Vi har både Linux IPTV boxar och Android IPTV boxar. Android boxar rekommenderas till den som vill ha sin box till mer än bara IPTV. Med en Android box kan du installera appar, spela spel, koppla upp till olika kontroller ink spelkontroller m.m

Ett brett utbud av boxar för gott om valfrihet

Hos oss på Solberga Teknik så hittar du ett brett utbud av olika boxar och tillbehör att välja bland. Detta är för att vi anser att du som kund, har rätten att välja det alternativ som passar just dig allra bäst.  

Vilken IPTV box borde jag välja?

I vårt utbud hittar du bland annat boxen Formuler GTV, som är den första boxen med Android TV OS vilket gör att den har mycket bättre kompabiltet bland appar och användarupplevelsen blir mycket bättre. Denna passar därför perfekt för dig som inte tycker att en TV endast borde vara för TV tittande.

Prestanda

För dig som anser att prestanda är det allra viktigaste, och som vill framtidssäkra dig genom att investera i en kraftfull box kommer säkerligen att älska Formuler Z10 Pro Max. Det är en av de mer kraftfulla enheterna som tillåter dig att flyga fram bland appar, perfekt för dig som stör dig på onödigt långa laddningstider.

Användarvänlighet

De allra flesta är dock ute efter något som funkar helt enkelt. Ett utmärkt alternativ på detta är Infomir Mag 520 som är utformad för att köras flera månader utan omstarter. Det är med andra ord det perfekta valet för dig som helt enkelt vill ha en diskret IPTV som funkar och gör sitt jobb. Det är värt att nämna att även denna box erbjuder prestanda med sina 1GB RAM och en quad-core processor.

Boxtillbehör

I vårt utbud hittar du även boxtillbehör såsom bättre fjärrkontroller och IR-extenders som ger livskvalitetsförbättringar. Här hittar du högkvalitativa fjärrkontroller till din IPTV box. Exempelvis Formuler Z+ & Nano RCU som är ett särskilt strömsnålt alternativ som klarar flera månader av frekvent användning med samma batterier.

Universalfjärrkontroller

Alla har vi varit där någon gång, vi lyckas med det omöjliga och har sönder en fjärrkontroll. Har man otur så är det en fjärrkontroll som kostar en mindre förmögenhet att ersätta. Som tur är så hittar du prisvärda universalfjärrkontroller hos oss på Solberga Teknik. Exempelvis denna Röststyrda Bluetooth Universalfjärrkontroll från Formuler. Den går att sammanlänka med de flesta TV-apparater och IPTV boxar med hjälp av IR och har även programerbara snabbknappar för många flexibla användningar.

CA-moduler

För dig som inte riktigt är redo att ge upp på digital TV riktigt än så erbjuder vi även CA-moduler. Perfekt för när man vill se på kodade kanaler som din digitalbox inte har stöd för. Hos oss hittar du bland annat SMIT Conax CA-modul som stödjer de flesta stora tillverkarna som Nokia, Prosat och Humax.

Kolla in våra andra relaterade kategorier

Du har väl inte missat våra andra spännande kategorier? Du kan exempelvis återuppleva nostalgi med hjälp av Retrospel där du hittar konsoller fyllda med alla dina favoritspel från förr. Ska ni spendera sommaren på camping men vill inte kompromissa på underhållningen? Vi erbjuder TV till husvagn och husbil som gör att underhållningen kan hänga med på semestern. Vi erbjuder även kablar för dig som är i behov av nya kablar eller helt enkelt behöver en förlängning. Allt från koaxialkabel till HDMI kablar och nätverkskablar finns i vårt utbud av kablage.