Megasat Caravanman 85 cm Recension 2022 1

Megasat Caravanman 85 cm Recension 2022

Med en Megasat Caravanman 85 cm så kan man se på TV runt om i Europa även när vädret inte samarbetar. Räckvidden med denna parabol är riktigt bra och ger bästa möjliga förutsättningar för att njuta av underhållning vart man än befinner sig.

Automatisk sökning

En stor fördel är att den erbjuder automatisk sökning och kan justeras med hjälp av GPS funktionen, detta gör att du med ett enda knapptryck kan ställa in parabolen till rätt satellit. Andra paraboler kräver ofta manuell manövrering eller flera olika steg, men det gör alltså inte denna.

Megasat Caravanman 85 cm Recension 2022 2

Nedfällbar till endast 19 cm höjd

Den allra största fördelen är dock dess profil. Megasat Caravanman 85 cm Professional GPS kan nämligen vikas ned när man inte använder den. När den är i nedfällt läge så har den endast en höjd på totalt 19 cm, detta är särskilt användbart på större husbilar där varje centimeter spelar roll.

Megasat Caravanman 85 cm Recension 2022 3

Allt som allt så är Megasat Caravanman 85 cm en klockren parabol som är snabb och enkel att komma igång med både i Sverige och i resten av Europa.

Beställ Megasat Caravanman 85 cm

Här kan du enkelt beställa din Caravanman 85cm med snabb och gratis frakt. Om du behöver hjälp så kan du alltid kontakta vår kundsupport.

Similar Posts