Formuler GTV recension 2022 (IPTV Köpguide) 1

Formuler GTV recension 2022 (IPTV Köpguide)

Formuler GTV recension och box bild
Formuler GTV Paketet

Formuler GTV är en av de allra första IP-TV boxarna med Google certifierad Android TV 4K Ultra HD som gör det enklare än någonsin tidigare att njuta av hemunderhållning. Ladda ned nya appar till enheten direkt genom Google Play Store eller njut av den egenutvecklade MyTVOnline2 appen som erbjuder oändlig underhållning. Men vad mer finns det att veta? Läs allt i vår Formuler GTV recension.

Allt du behöver veta om Formuler GTVs IPTV Box

FORMULER GTV är en Google-certifierad TV-box som fungerar fantastiskt, snabbt och stabilt. Denna TV box som drivs av Android 10 kan spela upp 4K-videor utmärkt. GTV-BT1 Premium Bluetooth röstfjärrkontroll gör den enkel och vänlig att använda. Ett stort plus är att MYTVOnline2-appen och TV genom GTV-BT1 fungerar med den. Det är synd att fjärrkontrollen inte har en “luftmus”-knapp vilket är något som är vanligt på flera andra alternativ i samma prisklass. Om du funderar på om denna IPTV box är korrekt för dig så kan du kika på vår lista över de bästa ip-tv boxarna just nu.

Uppspelning i 4-K

GTV TV Box kan spela YouTube i 4K, men den kan inte spela Netflix i 4K. Det finns heller ingen integrerad Netflix knapp på fjärrkontrollen. Trots detta så tar denna TV box din media upplevelse till helt nya höjder så att du kan njuta av allt från Amazon Prime Video till SVT Play på ett enkelt och smidigt sätt. Notera även att det är fullt möjligt att ladda ner olika streaming tjänster och starta appen genom menyn.

Formuler GTV recension 2022 (IPTV Köpguide) 2
Formuler GTV Boxen

Specifikationer för Formuler GTV IPTV.

  • CPU – Amlogic S905X2 fyrkärnig ARM Cortex-A53 @ upp till 2,0 GHz GPU – Mali-G31 MP2 “Dvalin”
  • GPU-minne – 2 GB DDR4 RAM-lagring – 16 GB eMMC OS – Android TV™ 9.0
  • Videoutgång – HDMI 2.1-utgång med HDR,
  • HDR10-videokodekar – 4K @60fps 10-bitars Main 10-profil @level 5.1 high-tier HDR10, HLG, VP9 Profile-2 upp till 4K 60fps, AVS2-P2 upp till 4K 60fps, H.264/AVC upp till 4K 30fps, H.264 MVC upp till 1080p60, MPEG-4 ASP upp till 1080p60 (ISO-14496), etc..
  • Ljudutgång – HDMI
  • Anslutning – Dual-Band 2×2 802.11AC WiFi, BT5.0, Gigabit LAN (1000Mbps)
  • USB – 1x USB 3.0-port, 1x USB 2.0-port
  • Övrigt – IR-förlängningsport, LED på framsidan
  • Strömförsörjning – 12VDC / 1A
  • Mått – 109x109x21mm

Fysisk utformning

GTV TV Box är en liten och robust Android TV Box. Topplocket är i mattsvart plast med FORMULER-logotypen i mitten. Plasthusets sidor och botten är gjorda av blank svart plast. Huset har en kvadratisk form med rundade sidor.

På sidorna av höljet finns USB-portar (USB 2.0 och på andra sidan USB 3.0). På baksidan finns HDMI-porten, RJ45 Ethernet-porten, DC-jacket och IR-mottagaren. Längst ner finns information som serienummer, MAC-adress och annat. På botten finns också gummifötter för att förhindra att boxen ska kunna glida runt eller flyttas allt för enkelt.

Visste du att Formuler GTV funkar bra med 12v TV’s som du kan använda i din husvagn?

Formuler GTV recension 2022 (IPTV Köpguide) 3
Formuler GTV Fjärrkontroll

Formuler GTVs funktioner med certifierad Google Android

FORMULERs TV Box är Google-certifierad och har inbyggt Chromecast-stöd (du kan streama din favoritunderhållning och appar från din telefon, surfplatta eller laptop). Som vi sa i början kommer TV-boxen med en Bluetooth-fjärrkontroll som låter dig använda din röst för att styra den. För att använda röstkommandon, tryck på knappen med den färgade cirkelsymbolen. Formuler boxens fjärrkontroll har även flera snabbknappar så du kan enkelt komma åt precis vad du är ute efter.

Ladda ner appar enkelt genom Google play eller sitt tillbaka och njut med den integrerade Chromecast funktionen. Med inbyggd Chromecast så är det enkelt att avnjuta streamingtjänster som Netflix, HBO max och Disney plus för att nämna ett par stycken. Detta för din underhållning till nya nivåer.

MyTVOnline2 – Den exklusiva appen som inte finns hos andra varumärken

FORMULER GTV TV Box kommer med IPTV/Live TV-appen MyTVOnline2 redan installerad. Genom appen kan du titta på dina favoritkanaler och dina favorit program i Sverige eller övriga världen som erbjuds av IPTV-leverantörer. Att ställa in det är väldigt enkelt. Med MyTVOnline2-appen kan du titta på LiveTV, titta på EPG:n och spela in kanaler.

Formuler GTV recension 2022 (IPTV Köpguide) 4
Formuler GTV Boxens Baksida

Slutsats för vår Formuler GTV recension

Om du letat efter en ny IPTV box men inte varit helt säker på vad du bör välja så kan detta vara det perfekta alternativet för dig. Om prestanda, användarvänlighet och förstklassig underhållning låter som något för dig så bör du definitivt ta en närmare titt på GTV IPTV box från Formuler.

Läs mer om Formuler här.

Lär dig mer om IPTV här.

Similar Posts