Under denna kategori hittar du olika antenner för användning till olika produkter. Här hittar du bland annat bra antenner att ansluta till din router för mobilt bredband för en bättre mottagning, så kallad 2G/3G/4G/5G antenn som du ansluter till routern för ditt mobila bredband. Här hittar du även FM-antenner för dig som vill ta upp en maximal radio signal. I vårt utbud hittar du flera olika antenner för olika användningar utomhus eller så kallade inomhus antenner. Att uppleva en svag signal eller dålig kvalitet är riktigt frustrerande, särskilt nuförtiden när allt helt enkelt ska fungera. En antenn ger dig ofta stora möjligheter att få in en starkare signal, för allt från 5G till FM-radio beroende på vad du är ute efter. Oavsett om du helt enkelt behöver en DVB antenn inomhus såsom Megasat DVB-T2 M-40 eller om du är i behov av en mer robust antenn för utomhusbruk som överlever både regn och snö som Fuba DAT903 Combo LTE så hittar du rätt antenn hos Solberga Teknik.

Osäker på vilken antenn du behöver? Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss för tips och råd när det gäller våra produkter eller tekniska lösningar. Om du är i behov av en antenn men inte riktigt är säker på vad du behöver så finns vi här för att ge dig information samt att hjälpa dig när du vill veta mer.

Perfekta produkter som funkar med din antenn

Du vet väl om att vi på Solberga Teknik även erbjuder ett stort utbud av relaterade produkter. Vi erbjuder exempelvis routrar till mobilt bredband såsom ZTE MF293N som kommer med en 12v adapter, perfekt till campingen i sommar. I vårt sortiment hittar du även HDTV kabelboxar eller boxar för iptv för dig som inte kan få nog av TV i hög kvalitet.