• NORDSAT M10K21 5G CPE RouterNORDSAT M10K21 5G CPE Router

  NORDSAT M10K21 5G CPE Router

  4 995,00 kr inkl. moms

  NORDSAT M10K21 5G CPE Router

  • 5G & WiFi-6 Smart Router System (CPE), är baserat på en helt ny inbäddningsplattform, den kan vara nöjd med växande mobila anslutningskrav och ger den snabba hastigheten över din fantasi.
   CPE är kompatibel med NSA/SA dual-mode, passar alla nätverkstyper över hela världen, det betyder att du bara kopplar in och spela det och njut av den ultrasnabba bredbandsanslutningen var som helst.
   CPE ger dig det nya sättet att du kan uppleva VR/AR/4K/8K-strömning fritt och enkelt. Med 802.11ax (Wi-Fi 6) inbyggd teknik, den enda CPE har bredare trådlös täckning och mer bandbredd. Samtidigt ger CPE högre säkerhet och bättre nätverkseffektivitet.
 • ZTE MF293N 4G LTE Mobil WiFi router 12v till HusvagnZTE MF293N 4G LTE Mobil WiFi router 12v till Husvagn

  ZTE MF293N 4G LTE Mobil WiFi router 12v till Husvagn

  1 145,00 kr inkl. moms
  ZTE MF293N 4G LTE Mobil WiFi router 12v till Husvagn

  Nu är den äntligen här en Wifi router med inbyggt mobilt modem som går att driva på 12V.

  Är en ny 4G LTE Cat4 mobil WiFi-router som stöder nedladdningshastigheter upp till 150 Mbps och uppladdningshastigheter upp till 50 Mbps. Upp till 32 trådlösa enheter kan anslutas med ZTE trådlös router. Den stöder WiFi 802.11b/g/n 2×2 MIMO och det finns två SMA-kontakter för externa antenner.

En router är ett viktigt verktyg för att kunna ansluta flera enheter till internet samtidigt, och att kunna surfa trådlöst via WiFi. Vi erbjuder därför ett antal olika routrar av hög kvalitet med olika användningsområden. Hos oss hittar du alltid bra priser och riktigt snabb leverans samt fri frakt på alla dina köp över 199kr.

Här hittar du allt från enkla routrar som du helt enkelt kopplar in och börjar surfa med, till mer avancerade alternativ som erbjuder integrerad VPN-funktionalitet. Vi erbjuder även den perfekta routern till campingen i form av ZTE MF293N som drivs via 12v. Om det skulle vara så att du har någon fråga eller fundering kring våra produkter så är du alltid välkommen att kontakta oss för information eller hjälp.

Vi erbjuder flera olika routrar för ditt nätverk

Hos Solberga Teknik hittar du flera olika routrar att välja bland. Exempelvis TP-Link DWR-921 som kan ta emot signal både trådat via WLAN eller mobilt genom 3G och 4G. Routern är utrustad med dubbla brandväggar (SPI och NAT) för din säkerhet och trådlöst nätverk genom 2.4 ghz samt 5ghz är krypterat enligt WPA/WPA2 standarden. Den har två externa antenner som är löstagbara om du känner att de inte behövs. Routern kräver ingen installation då allt du behöver göra är att koppla in nödvändiga kablar och börja surfa på internet.

Vilfo VPN Router är en mer avancerad modell som passar utmärkt för dig som önskar nyttja VPN (Virtuella Privata Nätverk) på ett flertal enheter samtidigt. Denna router ger dig möjligheten att köra samtliga uppkopplade enheter genom VPN för att ta del av exempelvis Amerikanska Netflix eller annat innehåll som är bundet till andra länder. Med denna router kan du ansluta exempelvis din TV eller andra enheter till din VPN anslutning, som annars mestadels är begränsad till din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Den har också trådlösa nätverk i form av 2.4ghz samt 5ghz. Routern har en 8GB SSD och 2GB RAM-minne vilket ger mer än tillräcklig prestanda för att ansluta upp till 10 enheter samtidigt till VPN.

Optimal placering av din router

Routern sänder signalen i 360º (men mer i vissa riktningar än andra). Att placera din router på en central plats i ditt hem gör en hel del skillnad när du vill utöka Wi-Fi-räckvidden till varje skrymsle och vrå. Om det behövs, dra en lång kabel från ditt modem till din router på en ny och förbättrad central plats.

Din routers Wi-Fi-signal kan ibland ha svårt att ta sig igenom stora möbler eller väggar. Försök att bli av med så många onödiga hinder du kan. Förbättra Wi-Fi-signalstyrkan genom att placera din router ovanpå ett genomskinligt bord eller skrivbord bort från stora väggar eller möbler. Om det är svårt att rensa området, se till att routern inte är undangömd bakom en TV eller soffa.

De allra flesta routrar har interna antenner, men det finns även modeller med två eller flera externa antenner. Om din router har externa antenner, kommer du troligen att vilja rikta dem vertikalt. Vertikala antenner ger det bredaste täckningsområdet; men om djup är vad du är ute efter (tänk källare eller övervåning) så kanske du vill experimentera med horisontella antenner. Prova olika positioner och hastighetstester i besvärliga zoner för att se vad som har störst påverkan.