• NORDSAT 1 to 2 HDMI SplitterNORDSAT 1 to 2 HDMI Splitter

  NORDSAT 1 to 2 HDMI Splitter

  490,00 kr inkl. moms

  Ansluter upp till två HDMI / DVI-skärmar samtidigt till en videokälla

  Tillåter samtidig visning

  Bibehåller höguplöst video, vackra och skarpa HDTV-upplösningar upp till 4K

  HDMI 1.4 3D kompatibel

  HDCP (High Defenition Copy Protection) kompatibel

En HDMI splitter är en enhet som gör att du kan ansluta flera kompatibla enheter till en enda port. Detta kan vara användbart när du vill ansluta flera enheter men är begränsad av antalet portar på din enhet. Du kan till exempel använda en HDMI-splitter för att ansluta en dator till flera bildskärmar. När du väljer en splitter är det viktigt att ta hänsyn till antalet enheter du vill ansluta, avståndet mellan enheterna och de önskade funktionerna.

Köp HDMI splitter

Behöver du ansluta mer än en skärm till din videokälla? Med NORDSAT 1 till 2 HDMI splittern kan du göra just det, med stöd för upp till två bildskärmar samtidigt. Du kommer att kunna njuta av samma högupplösta videokvalitet, upp till 4K upplösningar, på båda skärmarna - perfekt för att titta på filmer eller spela spel med vänner. Dessutom är denna splitter HDMI 1.4 3D-kompatibel, så du kan njuta av en uppslukande tittarupplevelse om du har rätt utrustning. Oavsett om du vill lägga till en extra bildskärm till din arbetsstation eller helt enkelt vill dela din videokälla med någon annan är detta en utmärkt lösning.

NORDSAT HDMI Matrix 4x2 är en mångsidig och lättanvänd enhet som kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt hem underhållningssystem. Kompatibel med de flesta enheter, denna dubbelriktade HDMI-splitter upptäcker högkvalitativ 4k-video och ljud. Plug and play-funktionen gör den här produkten enkel att använda medan den universella passformen säkerställer att den fungerar med de flesta enheter.

Dessutom kräver splittern ingen extern strömförsörjning vilket gör den ännu mer praktisk. Denna produkt är perfekt för dem som vill förbättra sin ljud- och videoupplevelse utan att behöva gå igenom en massa krångel. Oavsett om du tittar på din favoritfilm eller tv-serie, spelar videospel eller bara lyssnar på musik är detta det perfekta sättet att få ut det mesta av ditt hem underhållningssystem.

Det är möjligt att ansluta 4k ultra HD TV med HDMI kablar.