• MEGASAT Megasat Soundbar IMEGASAT Megasat Soundbar I

  MEGASAT Megasat Soundbar I

  1 095,00 kr inkl. moms

  Bättre  ljud på din Camping TV!
  Megasat Soundbar drivs av USB-porten på TV: n och ljudsignaler överförs sedan via hörlursuttaget. Fästet på undersidan av TV: n görs med den medföljande hållaren.
  Bredbands stereohögtalarna med max. 48 watt ström ger ett behagligt ljud och ersätter standardhögtalarna integrerade i TV: n.

 • MEGASAT Sound miracle VMEGASAT Sound miracle V

  MEGASAT Sound miracle V

  1 095,00 kr inkl. moms

  Högkvalitativ utrustning och Bluetooth®-gränssnitt

  Det massiva höljet innehåller 30 watt (RMS) via två bredbandshögtalare. Detta säkerställer optimal talförståelse, imponerande rumlighet och kraftfull bas. Den enkla och kompakta designen kompletterar utseendet.

  Anslutningen sker via ett 3,5 mm ljuduttag till TV: ns hörlursuttag. Om TV: n också har ett Bluetooth®-gränssnitt kan överföringen också vara trådlös. Med Bluetooth®-funktionen erövrar Sound Miracle V också världen av smartphones och surfplattor. Som en högtalare av hög kvalitet säkerställer den förlustfri överföring till respektive mobila enheter.

Högtalare i husbil ger dig bättre ljud från stereo och TV

Med en kraftfullare bas och tydligare diskant blir ljudet både kraftfullare och tydligare. Det gör att du hör tal tydligare och musiken får ett större djup och känsla. Du väljer om du vill montera fast högtalaren eller om du vill kunna flytta runt den, ibland är det kanske härligt att ha den i förtältet till exempel.

Få härligare ljud på väg och även på campingen

Med våra högtalare får du mycket ljud för pengarna, de är kraftfullt byggda och väl anpassade för campinglivet. Deras smidiga design gör att du enkelt hittar en lämplig plats för dem i husbilen där de kan ge dig den rätta ljudbilden var du än är. 

Uppgradera TVn med en soundbar för en bättre upplevelse

Om du har ledsnat på den begränsning i kvalitet på ljudet och friheten som husbilens ljudsystem erbjuder är det helt klart dags att uppgradera dig med en soundbar. Du kopplar enkelt in soundbaren med en 35mm kabel till TV och ljudet blir både tydligare och mer dramatiskt. 

Med en extra ljudutrustning i husbilen får du ett tydligare ljud när du är ute och kör och kan lägga mer fokus på vägen och medtrafikanterna när du hör radion eller GPSen bättre. När du väl är på plats och parkerat kan du välja på att koppla av med bra ljud till TVn eller lyssna på favoritmusiken till första drinken.

Kraftfullt ljud trots strömsnål teknik

När du är ute med husbilen eller husvagnen är el alltid ett återkommande bekymmer, därför har vi satsat på högtalare som använder teknik som kräver lite ström och ändå ge dig riktigt bra ljud. På så vis kan du välja att stå utan el lite oftare utan att märkbart öka risken för att batterierna ska ta slut. 

Inbyggt slutsteg och ljudkontroll

Våra högtalare och soundbars har inbyggda slutsteg och ljudet styrs helt automatiskt för att ge dig ett grymt ljud. När balansen mellan bas och diskant är väl avvägt och surroundljudet är aktivt har du allt du behöver för att få bra ljud. upplevelsen blir att det du lyssnar på är mer närvarande och kommer från olika håll, precis som i verkligheten.