• MAXVIEW Omnisat Seeker Wireless 65 cm - Fullt automatisk satellitsystemMAXVIEW Omnisat Seeker Wireless 65 cm - Fullt automatisk satellitsystem

  MAXVIEW Omnisat Seeker Wireless 65 cm – Fullt automatisk satellitsystem

  18 199,00 kr inkl. moms

  Maxview’s nya Omnisat Seeker Wireless-system har haft användarna i tankarna när detta system designats. Enkelt att använda, simpla och flexibla installationsalternativ med en elegant och modern stil.

  Det ultimata inom bekvämligheten tillsammans med de senaste funktionerna utklassar alla andra automatiska satellitsystem som finns i marknaden.

  Den unika trådlösa LCD-kontrollpanelen med bakgrundsbelysning innehåller bl.a. animerade displayikoner som visar statusen hos antennen till användaren hela tiden. Den trådlösa funktionen tillåter oändliga fästningsmöjligheter och enkel installation.

 • MAXVIEW Omnisat Seeker Wireless 85 cm - Fullt automatiskt satellitsystemMAXVIEW Omnisat Seeker Wireless 85 cm - Fullt automatiskt satellitsystem

  MAXVIEW Omnisat Seeker Wireless 85 cm – Fullt automatiskt satellitsystem

  19 899,00 kr inkl. moms

  Maxview’s nya Omnisat Seeker Wireless-system har haft användarna i tankarna när detta system designats. Enkelt att använda, simpla och flexibla installationsalternativ med en elegant och modern stil.

  Det ultimata inom bekvämligheten tillsammans med de senaste funktionerna utklassar alla andra automatiska satellitsystem som finns i marknaden.

  Den unika trådlösa LCD-kontrollpanelen med bakgrundsbelysning innehåller bl.a. animerade displayikoner som visar statusen hos antennen till användaren hela tiden. Den trådlösa funktionen tillåter oändliga fästningsmöjligheter och enkel installation.

 • Maxview Omnisat Twister 85cmMaxview Omnisat Twister 85cm

  Maxview Omnisat Twister 85cm

  9 799,00 kr inkl. moms

  Inställningen av OmniSat Twister är enkel. Med en i husvagnen monterad kompasskala kan man-inom sekunder- hitta direktionen (Azimut) av den sökta satelliten och med indikatorn som är monterad vid veven inställa lutningen (Elevation).OmniSat Twister är lämplig för alla taktjocklekar och kan drivas med alla receiver.

 • MAXVIEW OMNISAT VU QubeMAXVIEW OMNISAT VU Qube

  MAXVIEW OMNISAT VU Qube

  9 990,00 kr inkl. moms

  OMNISAT Vu-Qube är en portabel och diskret parabol.Lätt, enkel och snabb.

  Om du behöver en portabel antenn som är enkel och lätt att justera, bör du välja Vu-Qube. Med fjärrkontrollen, riktar du enkelt din Vu-Qube till önskad satellit. Fjärrkontrollen fungerar inom 10m från Vu-Qube.  Vu-Qube fungerar även bra på ojämn mark. Vu-Qube fungerar liksom andra paraboler med alla digitala mottagare som kan ta signal från universal LNB.Vu-Qube fungerar även bra på ojämn mark. Vu-Qube fungerar liksom andra paraboler med alla digitala mottagare som kan ta signal från universal LNB.

 • MAXVIEW Target 85cmMAXVIEW Target 85cm

  MAXVIEW Target 85cm

  16 570,00 kr inkl. moms

  Target är ett helautomatiskt takmonterat satellitsystem som är utformat för att ta emot satellit-TV och radio från Europa med en knapptryckning, med hjälp av en trådlös styrbox.

  Förprogrammerad med 5 stora satelliter för europeisk TV. Astra 1-3, Hotbird och Thor.

  Den genomsnittliga söktiden för Target är bara 30-60 sekunder.

  Ger användaren möjlighet att använda Target från kontrollboxen inuti fordonet.

  Monteringsfäste ingår för att fixa kontrollboxen bekvämt inuti ett skåp

Köp Maxview till husvagnen

Maxview tillverkar paraboler för husvagn, husbil och båt. Utbudet sträcker sig från helautomatiska alternativ i högre prisklasser, till halvautomatiska alternativ till ett lägre pris, men som kräver lite mer manuell konfigurering. Oavsett vilket av de två du söker efter så hittar du ett stort antal produkter från Maxview i vårt sortiment här på Solberga Teknik.

Det är kraftfulla paraboler som designats specifikt för husvagnar, husbilar och båtar. De tar emot signaler från satellit och är utformad för att ge kompromisslös underhållning även på avlägsna platser. Parabolerna fungerar utmärkt inom både Storbritannien och Europa och har optimerats för att fungera även långt från större städer.

Stort utbud från Maxview

En favorit i vårt sortiment är Maxview Omnisat Seeker Wireless som är ett helautomatiskt satellitsystem. Utöver att vara busenkel att installera och använda så ser den även riktigt stilren ut med en liten formfaktor. Den tål alla väderlekar i Europeiskt klimat och har en smidigt LCD-display som visar allt du behöver veta. Ett utmärkt alternativ för dig som vill att din husvagns parabol ska vara lätt att använda helt enkelt.

Ett annat populärt alternativ är Maxview Omnisat Vu-Qube som har en intressant kvadratisk utformning. Att rikta parabolen mot rätt satellit är enkelt med den medföljande fjärrkontrollen som justerar riktningen. Fjärrkontrollen har upp till 10 meter räckvidd och har en inbyggd display som visar användbar information. Med en totalvikt på bara 4.5 kg så är den enkel att flytta på vid behov och den kan även placeras på ojämn mark vilket är ett stort plus i kanten vid vildmarkscamping.

Fördelarna med ett helautomatiskt parabolsystem till husvagnen

Fördelarna är många när det gäller automatiska paraboler jämfört med paraboler med manuell riktningsjustering. Det kan exempelvis vara tidskrävande att manuellt behöva justera parabolen för att få bästa möjliga sändning, särskilt om du åker runt mellan olika platser rätt ofta. Att se på TV i ditt fordon kan då innebära en hel del arbete.

Jämfört med detta så är ett helautomatiskt parabolsystem hur enkelt och smidigt som helst. Din parabol eller antenn söker då själv efter bästa möjliga signal och väljer sedan den inställning som funkar allra bäst.

Med en helautomatisk parabolantenn från Maxview så tar det vanligtvis mindre än 60 sekunder att genomföra en sökning efter rätt signal. De flesta produkterna låter dig även spara ett antal olika inställningar, vilket gör att det går ännu snabbare att hitta en stark signal och njuta av perfekt kvalitet på underhållningen.

Dessa system är ett fantastiskt komplement för din tv till husvagnen.