• NORDSAT Nordenpaket med TD 78 och Nordsat lnb.NORDSAT Nordenpaket med TD 78 och Nordsat lnb.

  NORDSAT Nordenpaket med TD 78 och Nordsat lnb.

  645,00 kr inkl. moms
  • Ett paket med bättre kvalitet för den som vill säkerställa bra mottagning under dåliga väderförhållanden. Med detta paket kan du ta emot signaler från antingen thor och sirius eller astra och hotbird.

 • NORDSAT Nordenpaket med TD 88 och Nordsat lnbNORDSAT Nordenpaket med TD 88 och Nordsat lnb

  NORDSAT Nordenpaket med TD 88 och Nordsat lnb

  949,00 kr inkl. moms

  Ett paket med bättre kvalitet för den som vill säkerställa bra mottagning under dåliga väderförhållanden. Med detta paket kan du ta emot signaler från antingen thor och sirius eller astra och hotbird.

 • NORDSAT Nordenpaket med Wavefield 80cm parabolNORDSAT Nordenpaket med Wavefield 80cm parabol

  NORDSAT Nordenpaket med Wavefield 80cm parabol

  695,00 kr inkl. moms

  Ett prisvärt paket med bra kvalitet för den som vill säkerställa bra mottagning under dåliga väderförhållanden. Med detta paket kan du ta emot signaler från antingen thor och sirius eller astra och hotbird.

  OBS!!! SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER

 • NORDSAT Norrlandspaket med Fuba 85NORDSAT Norrlandspaket med Fuba 85

  NORDSAT Norrlandspaket med Fuba 85

  1 999,00 kr inkl. moms
  • Ett högklassigt paket med exklusiva Fuba 85. Parabolen är gjord i aluminium och klarar av dåligt väder, såsom regn, snö och frost. Vid isbildning finns en värmefilt att köpa till, se nedan. Storleken på parabolen passar utmärkt längre uppåt landet. Switchen kommer från spaun som passar utmärkt till linuxbaserade mottagare. 20m kabeln ligger i en snygg förpackning. De andra kablarna med compressionskontakter borgar för hög kvalitet. Utmärkt för thor/sirius eller astra/hotbird.