• SELFSAT H30D4 satellitantenn för 4 RECEIVERSELFSAT H30D4 satellitantenn för 4 RECEIVER

  SELFSAT H30D4 satellitantenn för 4 RECEIVER

  1 749,00 kr inkl. moms

  Satelliten flat antenn SELFSAT H30D4 är liten , diskret och lätt att använda. Det kan installeras eller användas som en mobil antenn för många typer av satellitmottagning inom några minuter. De SELFSAT H30D4 kan fritt tillgängliga för både mottagande och krypterade kanaler ( Abbonement användas under förutsättning ). Att ta emot högupplöst tv – HDTV – denna antenn är även lämplig .

 • SELFSAT Selfsat H30 D1 SingelSELFSAT Selfsat H30 D1 Singel

  SELFSAT Selfsat H30 D1 Singel

  1 399,00 kr inkl. moms

  Selfsat H30 D1 är den (nästan) osynliga parabolen som kan användas i svenska hushåll.

  Unik : Platt satellitantenn med integrerad LNB

  Effektiv : Kompatibel med 60 cm parabolantenner

  Flexibel : Montering på vägg, balkong

 • SELFSAT Selfsat/Megasat H30 D2 TwinSELFSAT Selfsat/Megasat H30 D2 Twin

  SELFSAT Selfsat/Megasat H30 D2 Twin

  1 699,00 kr inkl. moms
  • Selfsat/megasat H30 D2 Twin är den (nästan) osynliga parabolen som kan användas i svenska hushåll.
   Unik : Platt satellitantenn med integrerad LNB
   Effektiv : Kompatibel med 60 cm parabolantenner
   Flexibel : Montering på vägg, balkong
   Enkel : Snabb och okomplicerad installation
   Diskret : Smälter in i villaområden, hyreshus och i nature.
 • Wavefield T-55 ToroidalWavefield T-55 Toroidal

  Wavefield T-55 Toroidal

  1 099,00 kr inkl. moms
  • Wavefield, T-55, Toroidal, Stål, 5 LNB hållare, för upp till 5 LNB

TV via satellit och parabol istället för genom marknätet via antenn har en hel del olika fördelar. Sändningskvaliteten är den allra största då en bra signal via parabol kan erbjuda flera kanaler i HD-kvalitét vilket resulterar i en utmärkt bild och ljudupplevelse. Med en parabol som är 30-59 cm så kan du relativt enkelt montera parabolen på exempelvis en balkong för att ta emot signaler till din TV.

I vårt utbud hittar du exempelvis platt parabol i form av Selfsat H30 D1. Just denna parabol är diskret och i stort sett osynlig och är därför otroligt populär bland de som inte vill ha en stor parabol. Det är en kvalitetsparabol för den som vill ta del av satellit-TV utan att ha en parabol.

För den som är ute efter en mer traditionell parabol så har vi även Wavefield T-55 Toroidal som är perfekt för den som vill laborera med olika satellitpositioner samt ha kontroll över lnb-placering.

Vad en 30-59 cm parabol används till

30-59 cm paraboler används för att ta emot signaler från satelliter och omvandla detta till signaler som spelar upp bild och ljud på din TV. Just detta storleksintervall används främst för exempelvis balkonger eller mindre hus. Storleken har egentligen ingen större betydelse utöver att en större parabol enklare kan ta emot signaler från satelliter som är längre bort.

Tack vare modern teknologi så finns idag även platta paraboler som Selfsat H30D4 som tillåter sändning i hög kvalitet utan att man behöver montera upp en traditionell parabol. Denna typ av parabol är utformad för mottagning av 1 eller fler satelliter som finns ovanför Sverige.

Dessa inkluderar

 • Astra
 • Thor
 • Hotbird
 • Astra 4A

Just dessa satelliter är belägna på ett sätt där de sänder allra bäst till oss i Sverige. För att ta emot signalen på bästa sätt så behöver du rikta parabolen mot rätt väderstreck och grad för att säkra en optimal mottagning.