• B.E.S.T Diseqc 10/1B.E.S.T Diseqc 10/1

    B.E.S.T Diseqc 10/1

    495,00 kr inkl. moms

    En egenskap som måste behandlas den med DiSEqC 1.2 motorstyrning från mottagaren till 10 LNB. Således kan man inte styra dem nu också med alla Receivern DiSEqC 1,1 har möjlighet, 10 LNB.

Upp till tio satelliter på en gång med 10-1 Switch

Med vår 10-1 Switch med DiSEqc omvandlare kan du enkelt titta på kanalerna från upp till tio olika satelliter. Switchen fungerar som en central som snabbt hittar vilken satellitmottagare som tar emot signalerna för det TVprogram som du vill se just nu. Det görs utan att du behöver koppla om några kablar och utan några extra fjärrkontroller.

Med den vanliga koaxialkabeln kopplar du din nya switch med upp emot 10 olika satellitmottagare, den kommer att endast kommunicera vidare signalerna från den satellit som du valt kanal från. Det gör att du därefter kan koppla in din vanliga antennförstärkare och/ eller LNB innan koaxialkabeln kopplas in i din mottagarbox. När allt är inkopplat och klart behöver du endast söka rätt på alla kanalerna och sedan kan du titta på valfritt program från någon av alla 10 satelliterna.

Tio satellitmottagare och en box

10:1 Switchen ger dig stor valmöjlighet mellan kanaler utan att du behöver koppla om något. I switchen sitter den en omvandlare som gör att du enkelt använder din valiga TVbox och fjärrkontroll men nu har ett större utbud att välja emellan. Annan extern utrustning som LNB och signalförstärkare sätter du efter att switchen har kopplats in mot alla satellitmottagare som du önskar använda, de behöver då som vanligt bara arbeta med en signal i taget.