Med mobilt wifi i husbilen kan du surfa fritt på internet överallt

Med ett nätverkspaket kan du få mobilt bredband så gott som var som helst, både i Sverige och utomlands. I paketet ingår det antenn för att få stark signal in och en router för att sprida signalen till dina apparater. Hela familjen kan surfa, hänga framför TVn och arbeta samtidigt utan störningar eller avbrott.

För allt fler är det nödvändigt att ha tillgång till bra bredbandsuppkoppling var du än befinner sig, även ute med husbilen eller husvagnen. Den frihet som streamad TV och bra internet ger är enorm, du kan hålla kontakt med vänner och familj  eller arbeta var du än är.

Enkel montering av nätverket för mobilt bredband på semestern

I paketet ingår allt du behöver, en antenn som monteras på taket för att få tillgång till 3g eller 4g på fler platser. I själva boxen sitter en inverter som ger dig valmöjlighet mellan att driva den med både 12 och 230 volt. Det ingår även en router vilket sprider signalen till dina enheter över en större yta. Du kan välja att ligga i sängen och surfa, sitta i förtältet och arbeta eller lyssna på pod ute i en solstol utan problem.

Den mobila enheten i husvagnen eller husbilen kräver ett SIMkort från din operatör, i många fall ingår ett extra SIMkort i abonnemanget. Har du inte ett i ditt nuvarande avtal kan du ofta beställa ett från din  bredbandsleverantör för en låg kostnad. Kontrollera också att du har tillräckligt med Mbit för att räcka att streama och surfa när du är ute på vägarna och inte tar slut efter några dagar.

De flesta operatörerna har idag bra täckning på många platser över hela landet. För säkerhets skull rekommenderar vi att kontrollera med det bolag som du har abonnemang för mobilt bredband hos med hur deras täckning ser ut innan du åker på semester. För att säkerställa hur det ser ut just dit du planerar att åka har de flesta bolagen en täckningskarta som du kan titta på. För att ta reda på hur det ser ut med tillgång till internet i husbilen när du är utomlands kan du behöva kontakta kundtjänst.