• MEGASAT Combo Satmeter HD 4MEGASAT Combo Satmeter HD 4

  MEGASAT Combo Satmeter HD 4

  2 895,00 kr inkl. moms

  Mätning av alla mottagningssignaler (satellit, kabel, mark) på en 2,4 tums skärm. Realtidsspektrum för felanalys. Kompakt design med alla viktiga mätdata på displayen. Mätning av kopplingsspänning och 22 KHz-kommandon. DiSEqC-mätning och kontroll av omkopplingskommandon.

 • MEGASAT Megasat Satmeter HD 5 ComboMEGASAT Megasat Satmeter HD 5 Combo

  MEGASAT Megasat Satmeter HD 5 Combo

  6 495,00 kr inkl. moms

  Snabb och korrekt sökning

  Med HD 5 Combo satellitmätaren kan alla TV-signaler mätas. Det ger en noggrann mätning för satellit-, kabel- och markbunden TV (inklusive DVB-T2 HD). Med mätningen DVB-S2X kan även UHD-frekvenser mätas. Det kompletta huset består av robust och högkvalitativt aluminium, där en 5-tums AMOLED-färgdisplay integrerades. Som en liten höjdpunkt är en LED-lampa installerad på baksidan av huset för att mäta systemet även vid svagt ljus. Användatet är en barnlek med den tydliga strukturerade menyn. Alla mätfunktioner är lätta att nå och nästan självförklarande.

 • NORDSAT Digital satellite Finder,SF-9505BNORDSAT Digital satellite Finder,SF-9505B

  NORDSAT Digital satellite Finder,SF-9505B

  365,00 kr inkl. moms

  Frequency :                      950-2150MHZ

  Signal aler Buzzer :           Built-in

  suply Voltage :                 13-18V

  colour :                            Grön

  Signal :                            digital

  Buzzer :                           Built-in

   

   

 • NORDSAT Sat-Finder SetNORDSAT Sat-Finder Set

  NORDSAT Sat-Finder Set

  349,00 kr inkl. moms

  Ett komplett startpaket för dig som vill lära dig ställa in paraboler!

 • NORDSAT Satlink WS-6903 LEDNORDSAT Satlink WS-6903 LED

  NORDSAT Satlink WS-6903 LED

  299,00 kr inkl. moms

  För system med eller utan automatisk satellit-tuning förmåga.
  Anslut till din LNB oczh mottagaren till mätaren för att spåra de tydligaste inställningarna för den satellit du vill ställa in.

Slipp fundera på vinklarna på parabolen

Fördelen med att ta hjälp av ett mätinstrument för att hitta rätt vinkel på mottagaren för att få en så stark signal som möjligt. De komiska situationerna där en står på taket och en sitter vid TV och skriker till varandra kan vara över. Numer kan du stå vid parabolen och lyssna efter signalen och se hur signalen blir starkare och svagare allteftersom du vrider den både vid automatisk inställning och manuell.

Stark signal även i husbilen/ husvagnen

Med ett av våra kvalitetsinstument kommer du snabbt att hitta rätt vinkel på antennen när du installerar dig på en ny camping eller ställplats. Den som har varit ute en säsong och behövt hitta den bästa signalen efter varje flytt vet hur besvärligt det kan vara. Nu kan det vara slut på det, låt tekniken hjälpa dig att snabbt hitta bäst signal.

Så använder du mätinstrumenten för starkast satellitsignal

Du kopplar in mitt mätinstrument direkt efter satellitmottagaren och innan all annan utrustning. Oavsett vilket mätinstrument du väljer att använda kopplar du in dem på samma sätt när du ska hitta den bästa vinkeln på mottagaren. Beroende på modell söker den själv rätt vinkel eller så behöver du handgripligen vinkla mottagarhuvudet tills du får den starkaste signalen. 

De mer avancerade och dyrare modellerna ger dig mer hjälp hur du ska vinkla mottagarhuvudet medan de enklare är mer testa och finn ut. Beroende på hur frekvent du ska använda den och om det är för eget husbehov eller om du ska installera paraboler åt andra kan du välja den modell som passar dig bäst. För husbilsåkaren räcker ofta den enklare 

NORDSAT Satlink WS-6903 LED medan den som arbetar professionellt med detta ganska snart kommer önska sig minst en MEGASAT Combo Satmeter HD 4