• Swetrack lite

  Swetrack lite

  599,00 kr inkl. moms

  SWETRACK LITE

  SweTrack Lite är en GPS-spårare för din bil, båt, mc eller husvagn. Den kommer med mobilapp, livespårning och geografiska stängsel. Allt detta, för endast 499 kr. Vi vågar påstå att det är den mest prisvärda GPS-spåraren någonsin.

 • Swetrack MaxiTracker

  Swetrack MaxiTracker

  1 099,00 kr inkl. moms

  Swetrack MaxiTracker

   

  MaxiTracker har en smidig, vattentät konstruktion som ryms i din jackficka. Den kan monteras med magnet på valfri plats i ditt fordon, och har upp till tre års standbytid. Den är det perfekta alternativet för dig som inte vill bekymra dig om kabeldragning!

GPS Tracker funktioner

Huvudfunktionen i GPS sändarna är att se var den är sig för ögonblicket, men idag kan du få mycket mer funktioner för en väldigt låg peng. Med exempelvis GEO-fence och positionshistorik får du ännu bättre säkerhet och kontroll.

Funktioner:

 • Energisparfunktion
 • Reatidsspårning
 • Geostängsel
 • Positionshistorik

För att sändaren ska kunna sända ut sin position måste den ha energi, för att inte dra mer energi än nödvändigt sänder den bara ut sin position när den är i rörelse. På en stillastående bil visar den endast den position den hade när den parkerades. I appen kan du följa ditt fordons position i realtid, det ger dig full kontroll över var den är sig hela tiden. 
För att ha ännu bättre koll på om någon försöker stjäla ditt fordon kan du ställa in geostängsel, då får du en varning i din app om fordonet rör sig utanför det inställda området. Det gör att den kan röra sig fritt inom ett visst område som vinterförvaring, verkstad eller liknande utan att du varnas. Du kan hela tiden se positionen när den ändras men du får bara en varning om någon flyttar fordonet utanför det förinställda området. Tack vare positionshistoriken kan du alltid se var din husbil eller bil har befunnit sig och när den flyttades. 


Bästa GPS trackers för husdjur

SweTrack Lite väger endast 26gram och håller måtten 7,3*2,5*1,2 cm vilket gör den liten nog att kunna fästas på husdjuret utan att störa den. Många jägare har en GPS tracker på sina jakthundar för att hålla på var i skogen de är, både under jakten och var de ska hämta upp sin hund när det är dags att avsluta jaktpasset. Även allt fler kattägare är osäkra på var deras katter rör sig när de är utomhus och använder gps-spårning på dem för deras säkerhet. 


Använda GPS trackers på enkelt sätt

Men en användarvänlig mobilapp är det enkelt att se och följa var ditt fordon befinner sig och var den befann sig vid en viss tid. Koppla in GPSsändaren på bilens 12v batteri och ladda ner appen och följ de tydliga instruktionerna, sedan har du full koll på var bilen befinner sig när som helst på dygnet och varifrån som helst.