• Project X SpelkonsolProject X Spelkonsol

  Project X Spelkonsol

  1 049,00 kr inkl. moms

  Project X Spelkonsol

  Handhållen spelkonsol med HDMI-anslutning

  Släpp lös kraften i Project-X med sin 4,3-tums IPS HD retina-skärm (800×480 upplösning) och helskärmsskärm för en visuell spelfest. Justera enkelt skärmens ljusstyrka för optimal visning.

 • Retro FC Plus

  Retro FC Plus

  499,00 kr inkl. moms

  Retro FC Plus

  Handhållen spelkonsol med 3″ Skärm i klassiskt utförande. Levereras med 168 förinstallerade spel.

 • T3 Trådlös kontroller

  T3 Trådlös kontroller

  490,00 kr inkl. moms

  T3 Trådlös kontroller

  Bluetooth kommunikation

  Android 3.2 Newer / IOS 7.0 newer / Windows 7 And newer PC

  Uppskattat 40 timmar speltid

  Upp till 300 timmar stand-by

   

  Fungerar utmärkt tillsammans med alla Formuler boxar och TVIP 605

Retrospel ger dig möjligheten att avnjuta dina favoritspel från barndomen på ett enkelt och smidigt sätt. Dessa spelkonsoler innehåller emulatorer som gör det möjligt att spela flera av dina favoritspel från Nintendo NES eller SNES och Sega. Hos oss hittar du ett flertal olika konsoler till ett bra pris att välja bland som innehåller dina favorit tv-spel. Dessa klassiska titlar är hur roliga som helst att återuppleva och nostalgin är skyhög varje gång man slår igång konsolen.

Är framtiden är det fullt möjligt att liknande konsoler kommer att finnas för Playstation och Xbox också, men än så länge så är det äldre konsoler som finns tillgängliga. Köp en retrokonsol redan idag för att ta del av nostalgin, vi erbjuder alltid fri frakt och snabba leveranser när du köper en produkt hos oss på Solberga Teknik.

Njut av dina favoritspel som liten från Nintendo

Många av oss har varma minnen av hur vi kämpade med att slå olika spel framför TV:n när vi var små. Med hjälp av Y2+ HD så kan du enkelt och smidigt återbesöka ett stort antal av dina favoritspel från barndomen. Denna HDMI-dongeladapter kopplas helt enkelt in i en HDMI-port på TV:n för tillgång till 568 olika titlar. Allt från Super Mario Bros och Chip and Dale till Spider-Man och Contra finns att välja bland. Spela ensam eller ta med dig en vän på nostalgitrippen med hjälp av de två trådlösa spelkontrollers om följer med i förpackningen.

För dig som är intresserad av en mer bärbar lösning så finns även Sup X Gamebox som har en liten formfaktor som enkelt får plats i fickan. Med en skärm på 3" och 6 timmar batteritid så är det enkelt att uppleva nostalgin som de 400 förinstallerade spelen har att erbjuda. Varför inte avnjuta Dr. Mario, Sonic eller Pac Mania för att nämna ett par stycken av de medföljande titlarna. Den medföljande AV-kabeln gör det även möjligt att se displayen på TV-skärmen och helt enkelt använda konsolen som en spelkontroller. Det följer även med en extern handkontroll i förpackningen för möjlighet att spela multiplayerspel med en vän.