• Formuler GTV Google Certifierad Android TVFormuler GTV Google Certifierad Android TV

  Formuler GTV Google Certifierad Android TV

  1 890,00 kr inkl. moms

  Senaste Formuler boxen med Certifierad Google Android TV. Ladda ner appar enkelt genom Google Play eller sitt tillbaka och används den inbyggda Chromecast tillsammans med din Smartphone. Stöd för miljontals appar genom Google Play, som bland annat Youtube, Prime video, Disney+, HBO max, Spotify och många fler.

 • FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTHFORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  599,00 kr inkl. moms
  FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  Röstfjärrkontroll Universal TV-kontroll  är en avancerade hybrid Bluetooth Voice-fjärrkontroll är speciellt utformad för att optimera din TV- och mediavisning upplevelse. Universal infraröd programförmåga för TV-kontroll och programmerbara snabbtangenter ger dig flexibla enhetsstyrningsalternativ.

 • Formuler Z MiniFormuler Z Mini

  Formuler Z Mini

  1 595,00 kr inkl. moms

  Formuler Z Mini

  Liten, men mäktig.

  Vi introducerar den nya Z mini som levererar kraftfull prestanda i en miniatyrstorlek.
  Låt inte den lilla storleken lura dig. Strömma 4K HDR-innehåll med lätthet. Med Formulers exklusiva MYTVOnline3 medievisningsklient, Z mini är den perfekta lösningen som låter dig njuta av mediastreaming.
  Lås upp premium och Ultra High-Definition OTT-innehåll med Embedded Widevine Level 1 DRM.*

   

 • Formuler Z+ Nano RCU

  Formuler Z+ Nano RCU

  295,00 kr inkl. moms
  FORMULER Z+  Nano Fjärrkontroll

  Fjärrkontrollen är mycket strömsnål och normala AAА batterier är tillräckligt för ett par månaders användning.

 • Formuler Z10Formuler Z10

  Formuler Z10

  1 495,00 kr inkl. moms

  Formuler Z10Kompakt & kraftfull

  Formuler Z10 ger en avancerad ultra-HD-upplevelse i ett kompakt optimerat paket. Njut av dual-band (2×2) trådlös prestanda för smidig streaming tillsammans med den banbrytande MYTVOnlin2-appen.

 • Rea! Formuler Z10 SEFormuler Z10 SE

  Formuler Z10 SE

  Det ursprungliga priset var: 1 390,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 295,00 kr. inkl. moms

  Formuler Z10 SE 4K Ultra HD Android 10 – IPTV Mediaspelare Den nya IP-mottagaren gör det enkelt att uppleva premium innehåll på den stora skärmen. Njut av enkel skärm åtkomst med din anpassade Android-startskärm och kontroller. Njut av oöverträffad klarhet och klarhet i din TV-bild och upplev varje detalj på ett verklighetstroget sätt.

 • Rea! FORMULER Z11 Pro MAX BT1 EditionFORMULER Z11 Pro MAX BT1 Edition

  FORMULER Z11 Pro MAX BT1 Edition

  Det ursprungliga priset var: 2 195,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 990,00 kr. inkl. moms

  FORMULER Z11 Pro MAX BT1 Edition

  Den ultimata streaming-enheten som tar din TV-upplevelse till en helt ny nivå. Med enastående prestanda, avancerade funktioner och enkel användarvänlighet är denna Android 11 – baserade IPTV – box det perfekta valet för dig som vill ha en komplett och fängslande streamingupplevelse.

 • Formuler Z7+ RCUFormuler Z7+ RCU

  Formuler Z7+ RCU

  295,00 kr inkl. moms
  • Programmerbar RCU (Remote Controll Unit / Fjärrkontroll) till Formuler Z7+
 • Formuler Z8 Pro RCUFormuler Z8 Pro RCU

  Formuler Z8 Pro RCU

  345,00 kr inkl. moms
  Formuler Z8 Pro RCU

  Formuler Z8 Pro Fjärrkontroll RCU Formulers avancerade fjärrkontroll är speciellt designad för att optimera din TV- och medieupplevelse. Universell infraröd programmerbarhet för TV-kontroll och programvaran programmerbara snabbtangenter ger dig flexibla enhetsstyrningsalternativ.


Köp en Formuler IP-TV Online Med Snabb & Fri Frakt

Formuler är en ledande tillverkare inom IP-TV boxar och erbjuder ett flertal boxar med hög prestanda. Utöver prestandan så har de även en egenutvecklad app vid namn MYTVOnline2 som kommer förinstallerad på samtliga Formuler boxar. Formuler använder sig av Android som operativsystem. Din IP-TV box från Formuler kommer därför även förinstallerad med bland annat YouTube, YouTube Music och Google Play Store. Kika närmare på Formuler GTV som erbjuder certifierad Google Android TV.

Egenutvecklade applikationen MYTVOnline2

Formulers exklusiva MYTVOnline2 app är en av de bästa mediavisningsplattforarna på marknaden som ger användarna ett förfinat och professionellt användargränssnitt. Omfattande optimering och sömlös integration med Android-system och inbyggd spelare tillåter användare att spela praktiskt taget alla mediaformat och flyga fram utan ansträngning genom menyerna i högsta hastighet.

Hårdvara & mjukvara i kombination

Utöver att erbjuda gott om förstklassig mjukvara så använder Formuler sig även av hårdvara med hög prestanda i sina boxar. Majoriteten av alternativen erbjuder ett effektivt RAM-minne, gott om lagring och en processor som får samtliga applikationer att ladda utomordentligt snabbt. Ett exempel på detta är Formuler Z10 Pro som erbjuder gott om kraft och prestanda. Anledningen till att många väljer att köpa en Formuler IP-TV box är att hårdvaran i kombination med den bästa mjukvaran ger dig som kund och användare, den ultimata IP-TV upplevelsen. Om du inte vet vilken Formuler box du vill köpa så rekommenderar vi vår Formuler Z10 Pro max recension.

Gott om andra alternativ hos oss på Solberga Teknik

Om du känner att en Formuler IP-TV box inte riktigt är för dig så är det inga problem. Vi erbjuder nämligen IP-TV boxar från ett flertal andra stora tillverkare också. Hos oss hittar du bland annat MAG IP-boxar för dig som föredrar något i den stilen. Vi erbjuder även TVIP S-boxar som framförallt erbjuder en enkel användarupplevelse.