Digital Audio Broadcasting, eller DAB, är en form av digital radio. Det innebär att du i stället för att lyssna på analog radio på FM bandet så lyssnar du digitalt. Norge har redan lagt ner sina FM sändningar och övergått helt till de nya sändningarna. Så om du ska åka till Norge och vill lyssna på radio behöver du DAB i din bil.

I Sverige finns digital radio sändning redan i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Gävle. I många nyare bilar kan bilradion hantera DAB. Men om din bil inte har DAB-möjligheter kan du köpa en bärbar radio. När du har en DAB-radio kan du lyssna på alla dina favoritstationer i kristallklar digital kvalitet.

Köp DAB antenn

Vi har flera högkvalitativa produkter i vårt sortiment, till exempel Tertek Evolution 2 All-In-One Pro. Detta är en multibands rundstrålande DAB-antenn med en unik mastdesign som ger TV-, Internet- och DAB-mottagning i en och samma produkt. Produkten är UV-beständig och kan enkelt anslutas till en router eller ett modem.

Ett annat bra alternativ är vår mobila externa antenn, som också är lätt att sätta upp och använda. Oavsett om du letar efter TV-, Internet- eller DAB-mottagning har vi en högkvalitativ lösning som uppfyller dina behov. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig att få bästa möjliga mottagning.