Vi erbjuder kameraövervakning med kameror som kan användas utomhus och inomhus. I takt med att allt fler delar av våra hem får en uppkoppling och att vi får så kallade smarta hem, så finns egentligen ingen anledning till att inte investear i övervakning. Om det skulle vara så att du råkar ut för ett inbrott eller en olyckshändelse så kan det vara utmärkt att ha en övervakningskamera som spelar in allt. Det inspelade materialet kan användas som bevis, eller för att kunna hitta en eller flera olika personer. För dig som behöver en komplett lösning till företaget så erbjuder vi även detta till ett förmånligt pris. Exempelvis hittar du ett övervakningskit innehållande Nordsat NVR-50016EZ-POE + 16 kameror i vårt utbud för att täcka samtliga vinklar och vrår på företaget.

Här finns bra övervakning till bra pris

Övervakningssystem och övervakningskameror är något som vid första tanke kan verka vara alldeles för dyrt eller onödigt att investera i. Men faktum är att det finns gott om prisvärda modeller i vårt sortiment för dig som behöver övervaka hemmet eller arbetsplatsen. Du kan även använda kamerorna i avskrämningssyfte för att hålla bort eventuella oönskade besökare. Borta är dagarna då övervakningskameror spelade in på band. Idag så är de flesta kameror så kallade nätverkskameror som sparar video på en hårddisk eller laddar upp de i molnet. Detta gör det ibland möjligt för dig att kunna följa en live-feed från säkerhetskameran via en integrerad app eller länk. Tack vare den högre upplösningen så är det många som använder enklare övervakningskameror hemma i dagsläget. För professionell eller offentlig övervakning så kan det även vara bra att investera i en NVR kontroller, vilket vi också säljer. De är utmärkta verktyg för att ta in flera olika källor samtidigt samt för att kontrollera vad som händer i närheten av övervakningskamerorna. De kommer i olika prisklasser med olika funktioner och lagringsstorlekar. Men många modeller erbjuder exempelvis möjligheten att zooma in och ut samt att spela upp en bildruta i taget. Exempelvis NVR-5008EZ-POE från Nordsat som erbjuder samtliga dessa funktioner. För dig som är i behov av större lagringsutrymme så erbjuder vi även hårddiskar som denna 4TB Övervakningshårddisk från Toshiba som är specifikt utformad och testad för övervakning dygnet runt, året om.

Rekommenderade övervakningskameror

För dig som vill känna dig trygg hemma så finns smarta övervakningskameror till bra priser. Ett utmärkt exempel är "The minion Stuart" från Nordsat som är en WiFi kamera utformad för privat bruk. Övervakningskameran har en rörelsedetektor som skickar en notifikation till den integrerade appen som du kan ladda ned i Google Play Store eller App Store. Med hjälp av appen så kan du både lyssna och prata med personer i rummet vilket är supersmidigt för dig som vill ha en enkel övervakningslösning. För en mer diskret och professionell lösning så finns exempelvis DS-2CD2143GO-I från Hikvision med upp till 2688x1520 upplösning och H.265+ komprimering. Kameran är utformad för utomhusbruk och är resistant mot både vatten och damm enligt IP67 standarden, samt vandalism enligt IK10 standarden. Den är tillverkad i metall och hårdplast, den diskreta kupolformen gör att den är svår att se. Kameran klarar av att rotera 355 grader och kan därför fånga upp det mesta runtomkring sig, den spelar även in ljud och varnar vid försök till manipulering utöver ett flertal andra funktioner.