• Air Mouse & FjärrkontrollAir Mouse & Fjärrkontroll

  Air Mouse & Fjärrkontroll

  359,00 kr inkl. moms
  • Den perfekta fjärrkontrollen som komplement till IPTV. Med räckvidd upp till 10 meter.Har ni problem med att skriva långa texter med en vanlig fjärrkontroll. Glöm era problem med vår nya fjärrkontroll som har ett tangentbord på baksidan.
 • FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTHFORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  599,00 kr inkl. moms
  FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  Röstfjärrkontroll Universal TV-kontroll  är en avancerade hybrid Bluetooth Voice-fjärrkontroll är speciellt utformad för att optimera din TV- och mediavisning upplevelse. Universal infraröd programförmåga för TV-kontroll och programmerbara snabbtangenter ger dig flexibla enhetsstyrningsalternativ.

 • Formuler Z+ Nano RCU

  Formuler Z+ Nano RCU

  295,00 kr inkl. moms
  FORMULER Z+  Nano Fjärrkontroll

  Fjärrkontrollen är mycket strömsnål och normala AAА batterier är tillräckligt för ett par månaders användning.

 • Formuler Z7+ RCUFormuler Z7+ RCU

  Formuler Z7+ RCU

  295,00 kr inkl. moms
  • Programmerbar RCU (Remote Controll Unit / Fjärrkontroll) till Formuler Z7+
 • Formuler Z8 Pro RCUFormuler Z8 Pro RCU

  Formuler Z8 Pro RCU

  345,00 kr inkl. moms
  Formuler Z8 Pro RCU

  Formuler Z8 Pro Fjärrkontroll RCU Formulers avancerade fjärrkontroll är speciellt designad för att optimera din TV- och medieupplevelse. Universell infraröd programmerbarhet för TV-kontroll och programvaran programmerbara snabbtangenter ger dig flexibla enhetsstyrningsalternativ.

 • Ir öga till samtliga TvipIr öga till samtliga Tvip

  Ir öga till samtliga Tvip

  195,00 kr inkl. moms
  • Ir öga till samtliga Tvip (passar till 400 och 600 serie)

 • NORDSAT T3 Trådlös kontrollerNORDSAT T3 Trådlös kontroller

  NORDSAT T3 Trådlös kontroller

  495,00 kr inkl. moms

  Spela när som helst och var som helst

  Universell Bluetooth-anslutning innebär att du kan spela spel på dina Bluetooth-aktiverade Android-telefoner och surfplattor.

IPTV (Internet Protocol Television) är en typ av tv som distribueras via IP-nätverk. Den kräver vanligtvis en bredbandsanslutning och levereras ofta av en enda nätverksoperatör. IPTV erbjuder många fördelar jämfört med traditionell kabel- eller satellit-TV, bland annat möjligheten att erbjuda ett bredare kanalutbud, flexiblare paketering och interaktiva funktioner som video on demand och pay-per-view.

Dessutom kan IPTV levereras till flera olika enheter i hemmet, t.ex. tv apparater, datorer och mobiltelefoner. Du kan se tv på exempelvis android produkter och med iptv tillbehör som en fjärrkontroll är det enkelt att se tv över ditt hemma nätverk.

Köp tillbehör för ip-tv

Air Mouse och fjärrkontroll är det perfekta IPTV tillbehöret för att förbättra din IPTV upplevelse. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver du aldrig mer oroa dig för att skriva långa texter med en vanlig fjärrkontroll. Funktionen "Peka" gör det enkelt att navigera med fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka istället för att använda pilarna. Denna fjärrkontroll ansluts enkelt till Android-, Windows-, Mac OS- och Linux-enheter, vilket gör den till ett mångsidigt och användarvänligt alternativ.

NORDSAT T3 trådlös kontroller är ett utmärkt sätt att spela spel på din Android-enhet. Bluetooth anslutningen innebär att du kan spela på alla Android produkter. Läs mer på våran produktsida.

Fungerar IPTV för samtliga?

IPTV-boxar har dock vissa begränsningar mot andra tv box produkter , t.ex. behovet av en bredbandsanslutning med hög hastighet och risken för överbelastning av nätet. När det gäller IPTV via telefonnätet kan det till exempel hända att hushåll som ligger mer än 2,5 km från Telia stationen inte kan ta emot HD-material. Detta beror på koppartelefonledningarnas begränsade bandbredd och DSL-teknikens avståndsbegränsningar.