• MAXVIEW OMNIMAX PROMAXVIEW OMNIMAX PRO

  MAXVIEW OMNIMAX PRO

  1 495,00 kr inkl. moms

  Omnimax Pro är en allroundriktad TV-antenn avsedd för husbilar, husvagnar, lastbilar och båtar. Med ett uppdaterat utseende har Omnimax uppdaterats för att ge ännu bättre prestanda för digital-tv-mottagning. Omnimax Pro tar emot alla tillgängliga digitala markbundna TV-signaler utan någon justering.

 • MEGASAT DVB-T2 M- 40

  MEGASAT DVB-T2 M- 40

  595,00 kr inkl. moms

  Powerful DVB-T (SD) and DVB-T2 (HD)  antenna from Megasat guarantees very good reception performance for all terrestrial TV and radio signals. The active DVB-T antenna is suitable for indoor and outdoor use and is powered by the included power supply. Optionally, the power supply can also be via the DVB-T receiver, if this supplies the required 5 volts via the antenna socket.

 • TELEVES Televes Antenn DiNova

  TELEVES Televes Antenn DiNova

  1 890,00 kr inkl. moms

  DINOVA är ett resultat av flera års utvecklingsarbete inom Televes.
  Det som har givit Dinovan en särställning är att man lyckats förena och förstärka flera viktiga parametrar inom antennteknologin såsom brus, strörningsskydd, filterteknik och givetvis kraven på mekanisk stabilitet.

 • TELEVES Televes Antenn OmninovaTELEVES Televes Antenn Omninova

  TELEVES Televes Antenn Omninova

  3 195,00 kr inkl. moms

  En intelligent och rundmottagande antenn, som ej behöver riktas in eller optimeras

  Den rundmottagande designen tillåter mottagning över 360º, eftersom ingen inriktning behövs vid förflyttning är detta det ideala valet för mobila fordon (båtar, camping etc)..

  BOSSTech-systemet styr automatiskt nivån på den mottagna signalen (antingen mycket hög eller mycket låg) för alltid att ge optimal utnivå. Den nya designen med TForce-teknik gör den intelligenta Omninova ännu mer mångsidig.

 • Tertek Monteringsfäste

  Tertek Monteringsfäste

  395,00 kr inkl. moms
  • TERTEK Internet MIMO/DAB+/TVTertek-antenn där du kan ta emot både Internet och DAB+/TV. Tertek-antennen tar emot både vertikala och horisontella signaler, levererade med 12/24/220 volt matning med flera uttag.
 • TERTEK Stavantenn för husvagnar och husbilarTERTEK Stavantenn för husvagnar och husbilar

  TERTEK Stavantenn för husvagnar och husbilar

  3 095,00 kr inkl. moms

  Tertek Combi antennen Vit med låssystem inklusive antenn stolpe. Antenn polen är tillverkad i hög kvalitativt material för att matcha antennen.

  Med det nya stängnings systemet garanteras att inget vatten tränger genom taket. Låssystemet är inställt så att du enkelt kan komma åt antennen och kan flytta upp till en höjd av 1200 mm utan att vatten tränger genom taket. Du har inte bara har de bästa förutsättningarna för bästa mottagning – du har också de bästa förutsättningarna för att det inte kommer vatten genom taket.

 • TERTEK Tertek Evolution 2 All-In-One ProTERTEK Tertek Evolution 2 All-In-One Pro

  TERTEK Tertek Evolution 2 All-In-One Pro

  4 795,00 kr inkl. moms

  TERTEK Internet MIMO/DAB+/TV (110cm. mast)

  Tertek-antenn där du kan ta emot både Internet MIMO och DAB+/TV. Tertek-antennen tar emot både vertikala och horisontella signaler, levererade med 12/24/220 volt matning med flera uttag.

 • TERTEK TERTEK Internet MIMO-DAB-TV (utan fäste)TERTEK TERTEK Internet MIMO-DAB-TV (utan fäste)

  TERTEK TERTEK Internet MIMO-DAB-TV (utan fäste)

  4 790,00 kr inkl. moms

  TERTEK Internet MIMO/DAB+/TVTertek-antenn där du kan ta emot både Internet och DAB+/TV. Tertek-antennen tar emot både vertikala och horisontella signaler, levererade med 12/24/220 volt matning med flera uttag.

Terrestrial antenner används för att se på markbunden TV genom marknätet. Tjänsten kallas även DVB-T och fungerar genom att du fångar upp en signal som sänds från master. Trots att det gamla analoga TV nätverket släcktes ned för över ett årtionde sedan så kvarstår dessa digitala sändningar.    Ett stort antal av kanalerna är krypterade, men det finns även okrypterade kanaler som du kan ta del av där allt du behöver är en terrestrial antenn och en TV. Det passar perfekt på campingen där streaming är mindre av en självklarhet, och där TV tittande ofta inte är en stor prioritet. 

Vikten av en bra DVB-antenn

När det gäller DVB sändningar så är en bra antenn av stor vikt. Med en dålig sändning så kan man annars uppleva en grynig bild eller hackande ljud och bild som emellanåt försvinner helt. Detta har så klart en stor påverkan på tittarupplevelsen och kan vara riktigt frustrerande. Tänk dig själv om sändningen plötsligt blir dålig i den sista minuten i en spännande fotbollsmatch, eller under den avgörande scenen i en actionrulle.  Detta är saker som kan undvikas med hjälp av en bra antenn. I vårt sortiment hittar du därför antenner av hög kvalitet i olika utföranden och prisklasser. Här hittar du bland annat mer diskreta alternativ som Tertek Combi Stavantenn i en liten formfaktor som kan fällas ut vid behov. Du hittar även billigare alternativ i enklare utföranden om priset är den avgörande faktorn, såsom Megasat DVB-T2 M-40 som erbjuder bra kvalitet till ett bra pris.

Kombinera terrestrial och internet i en antenn

Visste du om att det finns antenner som kombinerar terrestrial och 4G på samma gång? Detta är ett smidigt alternativ för dig som annars hade planerat att köpa två separat antenner, eller som kanske har ett mobilt bredband som inte riktigt fungerar som önskat. Med Tertek Evolution 2 så tar du emot MIMO signaler och DAB+/TV samtidigt.    MIMO står för Multiple Input Multiple Output och innebär att antennen kan skicka och ta emot signaler samtidigt. Denna antenn kan därför ge dig 2G / 3G / 4G / 5G nätverk och en TV signal samtidigt. Den perfekta heltäckande lösningen när det gäller antenner till husvagnen eller husbilen helt enkelt.

Solberga Teknik har allt för husvagnen och husbilen

När du ändå shoppar efter en antenn till campingen så kan det vara bra att veta att vi erbjuder mycket annat till husbil och husvagn. Här hittar du bland annat 3G / 4G antenner till ditt mobila bredband för en starkare och mer stabil signal. Vi erbjuder även TV till husbil och husvagn där samtliga apparater drivs med 12v. I vårt utbud finns mindre enklare TV apparater såväl som större TV apparater med smarta funktioner för dig som inte kan få nog av teknologi.    Vi erbjuder även avfuktare för att hjälpa dig igenom den emellanåt olidligt fuktiga Svenska sommaren samt 12v satellitmottagare när du vill förstärka TV upplevelsen ytterligare även på resande fot. Hos oss hittar du även routrar för mobilt bredband som ZTE MF293N som drivs på 12v. Allt du behöver för att komma igång med surfandet är routern och ett SIM-kort från en mobiloperatör.