Vi har alla stått där och tänkt; Det måste finnas ett lättare sätt. Ofta gör det också det, med rätt monteringsverktyg går det lättare att sätta ihop eller ta isär en maskin, konstruktion eller installation. 
Vissa arbeten kräver dessutom att du använder ett speciellt verktyg för att klara av att utföra det på ett korrekt sätt. Vi har samlat de specialverktyg som du kan behöva till de produkter som vi på Solberga Teknik säljer här under monteringsverktyg. 

Momentnycklar, F-kontaktnycklar, crimptång och band till bandpistol och mycket mer

Ibland kan du behöva du hålla isär komponenter under montering och ibland även hålla ihop dem. Det kan handla om att skruva fast en del med en momentnyckel för att få rätt vridmonent, alltså inte för hårt eller för löst. Den som behöver fästa panel, lister eller annat som kräver mer än en spik och som någon gång använt en spikpistol kommer inte att vilja vara utan den. Tyvärr tar spikarna slut i bandpistolen förr eller senare och därför har vi sett till att kunna fylla på ditt lager.
Behöver du förlänga eller om du har kortat av antennkabeln behöver du en F-koppling för att få ihop de två kablarna, med en f-kontaktnyckel går det lättare. Har du kablar som ska fästas i kabelskor rekommenderar vi att du använder en crimptång för att säkra att du får maximal kontakt och därmed minskar risken för värmebildning.