• Android boxar

  Android boxar (16)

 • Boxtillbehör

  Boxtillbehör (8)

 • HDMI Dongle

  HDMI Dongle (1)

 • IPTV Tillbehör

  IPTV Tillbehör (7)

 • Linux boxar

  Linux boxar (12)

 • AB-COM Homatics Dongle QAB-COM Homatics Dongle Q

  AB-COM Homatics Dongle Q

  1 195,00 kr inkl. moms

  Homatics DONGLE Q är den mest KRAFTFULLA 4K -multimediaspelaren på marknaden i en kompakt design, som gör en vanlig TV till en smart -TV. Operativsystemet som avundas alla liknande enheter är den officiella Android 10 . Denna lilla enhet döljer en kraftfull Amlogic S905Y2 -processor, som stöder upp till 2 GB DDR -RAM och 8 GB eMMC Flash.

 • Air Mouse & FjärrkontrollAir Mouse & Fjärrkontroll

  Air Mouse & Fjärrkontroll

  359,00 kr inkl. moms
  • Den perfekta fjärrkontrollen som komplement till IPTV. Med räckvidd upp till 10 meter.Har ni problem med att skriva långa texter med en vanlig fjärrkontroll. Glöm era problem med vår nya fjärrkontroll som har ett tangentbord på baksidan.
 • BuzzTV XRS4500BuzzTV XRS4500

  BuzzTV XRS4500

  1 795,00 kr inkl. moms

  BuzzTV redefines the OTT / IPTV set-top box. High Performance specs, Premium materials and Innovated software parred with Industry leading support. BuzzTV XRS4500 features 4GB DDR Ram, 64GB Memory, Gigabit LAN, 2X2 Dual Band AC Wi-Fi and Wireless Bluetooth LED backlit remote control. Under the lid this beast is powered by Amlogic S905X3 CPU and Mali-G31MP2 GPU. The XRS4500 Thermal reduction metal base not only looks good but prevents overheating. XRS4500 includes Energizer AAA Batteries.

 • DreamTV Mini Ultra HD (Android 9.0)DreamTV Mini Ultra HD (Android 9.0)

  DreamTV Mini Ultra HD (Android 9.0)

  1 495,00 kr inkl. moms

  DreamTV Mini UltraHD IPTV-mediaspelare från DreamTV är Android 9.0 baserad. Denna IPTV-spelare har en kraftfull 4-Core CPU och 2 GB RAM. DreamTV Mini UltraHD-mediaspelare har en inbyggd WiFi 2.4G / 5G MIMO-anslutning och en 100 Mbit Ethernet-port. En SD-kortläsare är också integrerad i denna mediaspelare. DreamTV Mini Ultra HD IPTV set-top-box får sin signal via internet, så det krävs ingen satellitantenn!

 • Fjärrkontroll för TVIP s-Box TVIP 605 TVIP 605 SE TVIP 705 TVIP 706 med Bluetooth v2 RCU

  Fjärrkontroll för TVIP s-Box TVIP 605 TVIP 605 SE TVIP 705 TVIP 706 med Bluetooth v2 RCU

  345,00 kr inkl. moms

  Ersättnings Fjärrkontroll för TVIP s-Box TVIP 605 TVIP 605 SE TVIP 705 TVIP 706 med Bluetooth v2 RCU

  • Ny fjärrkontroll för TVIP.Passar alla modeller med bluetooth.
 • Fjärrkontroll till magFjärrkontroll till mag

  Fjärrkontroll till mag

  359,00 kr inkl. moms
  • The main feature of our remote control (included in the Set-Top Box package) is its reliability and endurance. Furthermore, it has low energy consumption, thus a set of AAA batteries last for several months.
 • Formuler Air Mouse & FjärrkontrollFormuler Air Mouse & Fjärrkontroll

  Formuler Air Mouse & Fjärrkontroll

  359,00 kr inkl. moms

  Air Mouse – Fungerar utmärkt tillsammans med alla Formuler boxar och TVIP 605

 • Formuler GTV Google Certifierad Android TVFormuler GTV Google Certifierad Android TV

  Formuler GTV Google Certifierad Android TV

  1 890,00 kr inkl. moms

  Senaste Formuler boxen med Certifierad Google Android TV. Ladda ner appar enkelt genom Google Play eller sitt tillbaka och används den inbyggda Chromecast tillsammans med din Smartphone. Stöd för miljontals appar genom Google Play, som bland annat Youtube, Prime video, Disney+, HBO max, Spotify och många fler.

 • FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTHFORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  599,00 kr inkl. moms
  FORMULER GTV-BT1 BLUETOOTH

  Röstfjärrkontroll Universal TV-kontroll  är en avancerade hybrid Bluetooth Voice-fjärrkontroll är speciellt utformad för att optimera din TV- och mediavisning upplevelse. Universal infraröd programförmåga för TV-kontroll och programmerbara snabbtangenter ger dig flexibla enhetsstyrningsalternativ.

 • Formuler Z MiniFormuler Z Mini

  Formuler Z Mini

  1 595,00 kr inkl. moms

  Formuler Z Mini

  Liten, men mäktig.

  Vi introducerar den nya Z mini som levererar kraftfull prestanda i en miniatyrstorlek.
  Låt inte den lilla storleken lura dig. Strömma 4K HDR-innehåll med lätthet. Med Formulers exklusiva MYTVOnline3 medievisningsklient, Z mini är den perfekta lösningen som låter dig njuta av mediastreaming.
  Lås upp premium och Ultra High-Definition OTT-innehåll med Embedded Widevine Level 1 DRM.*

   

 • Formuler Z+ Nano RCU

  Formuler Z+ Nano RCU

  295,00 kr inkl. moms
  FORMULER Z+  Nano Fjärrkontroll

  Fjärrkontrollen är mycket strömsnål och normala AAА batterier är tillräckligt för ett par månaders användning.

 • Formuler Z10Formuler Z10

  Formuler Z10

  1 495,00 kr inkl. moms

  Formuler Z10Kompakt & kraftfull

  Formuler Z10 ger en avancerad ultra-HD-upplevelse i ett kompakt optimerat paket. Njut av dual-band (2×2) trådlös prestanda för smidig streaming tillsammans med den banbrytande MYTVOnlin2-appen.

 • Rea! Formuler Z10 SEFormuler Z10 SE

  Formuler Z10 SE

  Det ursprungliga priset var: 1 390,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 295,00 kr. inkl. moms

  Formuler Z10 SE 4K Ultra HD Android 10 – IPTV Mediaspelare Den nya IP-mottagaren gör det enkelt att uppleva premium innehåll på den stora skärmen. Njut av enkel skärm åtkomst med din anpassade Android-startskärm och kontroller. Njut av oöverträffad klarhet och klarhet i din TV-bild och upplev varje detalj på ett verklighetstroget sätt.

 • Rea! FORMULER Z11 Pro MAX BT1 EditionFORMULER Z11 Pro MAX BT1 Edition

  FORMULER Z11 Pro MAX BT1 Edition

  Det ursprungliga priset var: 2 195,00 kr.Det nuvarande priset är: 1 990,00 kr. inkl. moms

  FORMULER Z11 Pro MAX BT1 Edition

  Den ultimata streaming-enheten som tar din TV-upplevelse till en helt ny nivå. Med enastående prestanda, avancerade funktioner och enkel användarvänlighet är denna Android 11 – baserade IPTV – box det perfekta valet för dig som vill ha en komplett och fängslande streamingupplevelse.

 • Formuler Z7+ RCUFormuler Z7+ RCU

  Formuler Z7+ RCU

  295,00 kr inkl. moms
  • Programmerbar RCU (Remote Controll Unit / Fjärrkontroll) till Formuler Z7+
 • Formuler Z8 Pro RCUFormuler Z8 Pro RCU

  Formuler Z8 Pro RCU

  345,00 kr inkl. moms
  Formuler Z8 Pro RCU

  Formuler Z8 Pro Fjärrkontroll RCU Formulers avancerade fjärrkontroll är speciellt designad för att optimera din TV- och medieupplevelse. Universell infraröd programmerbarhet för TV-kontroll och programvaran programmerbara snabbtangenter ger dig flexibla enhetsstyrningsalternativ.

Under denna kategori hittar du allt inom IPTV såsom IPTV boxar, fjärrkontroller, Airmouse m.m. Här hittar du allt för för din smarta IPTV upplevelse. Vi har både Linux IPTV boxar och Android IPTV boxar. Formuler GTV är den första boxen med Android TV OS vilket gör att den har mycket bättre kompabiltet bland appar och användarupplevelsen blir mycket bättre. Vi har även tillbehör såsom bättre fjärrkontroller och IR-extenders

Vad är en IPTV-box?

En IPTV-box är lite som en digital tv-box för marknätet, men den har en port för nätverk istället för en antenngång. IP-TV boxar kan kopplas genom trådlöst näst eller via en nätverkskabel.

IPTV-box vs IPTV-appar?

Det finns en hel del fördelar med att använda en IPTV-box jämfört med att bara använda mobila appar. Några fördelar med IPTV-boxar är bland annat:
 • Om du inte använder dig av en Smart-TV utan en gammal tv så kan du fortfarande koppla en IPTV-box för att streama vad du vill.
 • Du har förmågan att koppla ur boxen från din tv och ta den till flera platser som ett nytt hem, vänners hem, sommarhuset.
 • Du kan använda dig av både M3U-adresser och MAG-portaler med en box.
 • Du kan i många fall spela in program på din IPTV-box då flesta IPTV-boxarna kommer med en intern hårddisk.

Vad är fördelarna med IPTV?

IPTV börjar bli alltmer populärt på grund av alla fördelar som finns att hämta med IPTV. Här kommer en del av fördelarna:
 • Större valfrihet - du väljer vilka kanaler du har och kan se.
 • Smarta interaktiva tjänster - kommunikationen med IPTV-boxen är dubbelriktat. Det innebär att du har möjlighet att använda playfunktioner som styrs med fjärrkontrollen, CatchupTV, Timeshift, Playrecording och andra tjänster som att hyra film eller köpa sportevenegemang.
 • Ditt tv-tittande behöver inte effekteraas av dåligt väder som tex åska eller storm om du använder dig av fiber när du streamar med en IP-TV.
 • Det är otroligt enkelt att koppla din box till nätet via kabel eller trådlöst internet (wi-fi).
 • Se på TV när du vill, det finns inga tider du behöver hålla dig till eftersom du kan gå tillbaka och titta hur du vill, när du vill.
Denna kategori innehåller allt som har att göra med IP-TV. Välj bland ett flertal olika boxar med antingen Android eller Linux som operativsystem. 

Valmöjligheter & alternativ

Hos oss på Solberga Teknik hittar du boxar med olika prestanda och funktioner. Detta gör att du kan hitta det perfekta alternativet som bäst uppfyller just dina behov. Är du ute efter en kraftfull IP-TV box som låter dig flyga fram genom menyer som Formuler Z10 Pro? Eller är du mer fokuserad på att ska vara så billigt som möjligt, så länge det fungerar som det ska så kanske en Infomir Mag 410 är att föredra. Hos oss hittar du gott om alternativ på bägge ändar av spektrumet, och så klart en hel del alternativ däremellan.

Tillbehör till din IP-TV

Utöver att sälja kompletta boxpaket som innehåller allt du behöver, så säljer vi även extra tillbehör till IP-TV som du kan vara i behov av. Är du kanske ute efter en ny fjärrkontroll då den gamla har gått en hemskt öde till mötes. Eller kanske en infra-röd förlängningskabel då din nuvarande box står lite väl långt bort? Ingen fara, vi har det du behöver. 

Skillnaden mellan Android & Linux IP-TV

Android IP-TV

Gränssnittet för IP-TV boxar som drivs av Android TV är standard på alla enheter. Google har utvecklat det i många år för att se till att tittarna enkelt kan använda digitalboxar. Som ett resultat är gränssnittet väl anpassat för att titta på TV och video. Alla Android IP-TV boxar inkluderar en standarduppsättning av appar och funktioner: YouTube, YouTube Music, Google Assistant, inbyggd Chromecast och Google Play Butik.

Linux IP-TV

IP-TV boxar som drivs av Linux OS kommer generellt utan förinstallerade appar förutom de vanliga. Användare har till exempel tillgång till en inbyggd portal – en skärm där de kan visa filer, slå på TV:n eller starta en webbläsare. Linux IP-TV boxar är lätta att använda. De har inga onödiga appar som användare måste betala extra för vid köp. Dessutom är de huvudsakliga förinstallerade apparna alltid kompatibla med en specifik modell för att säkerställa en problemfri upplevelse.

Hur du väljer mellan de två

Om du behöver ha ett bekant gränssnitt - nästan samma som i en smartphone - och vill installera bekanta appar, välj en Android IP-TV box. Om du föredrar ett enkelt gränssnitt utan onödiga appar eller inte litar på Googles tjänster, välj en Linux IP-TV box.