• Fjärrkontroll till magFjärrkontroll till mag

  Fjärrkontroll till mag

  359,00 kr inkl. moms
  • The main feature of our remote control (included in the Set-Top Box package) is its reliability and endurance. Furthermore, it has low energy consumption, thus a set of AAA batteries last for several months.
 • INFOMIR MAG 524 W3 (Linux set-top box)INFOMIR MAG 524 W3 (Linux set-top box)

  INFOMIR MAG 524 (Linux set-top box)

  1 390,00 kr inkl. moms

  MAG524 är en högpresterande 4K Linux set-top-box. Nästa generations MAG-enheter har ett Amlogic S905X2-chipset, en ny GPU och en 25% kraftfullare ARM Cortex-A53-processor.

 • INFOMIR MAG 524 W3 (Linux set-top box)INFOMIR MAG 524 W3 (Linux set-top box)

  INFOMIR MAG 524 W3 (Linux set-top box)

  1 490,00 kr inkl. moms

  MAG524-W3 är en högpresterande 4K Linux set-top-box. Nästa generations MAG-enheter har ett Amlogic S905X2-chipset, en ny GPU och en 25% kraftfullare ARM Cortex-A53-processor. Med dessa enheter kan operatörer erbjuda oavbrutna tjänster och en högkvalitativ användarupplevelse. MAG JS API säkerställer enkel migration från tidiga MAG set-top-boxar till moderna modeller.

 • MAG544w3MAG544w3

  MAG544w3

  1 590,00 kr inkl. moms

  MAG544w3

  MAG544w3 är Infomirs IPTV set-top-box som drivs av Linux OS. Denna enhet kommer med Amlogic S905Y4 chipset och fyrkärnig ARM Cortex-A35 CPU. Den spelar upp video stabilt och smidigt i alla moderna format, inklusive 4K.

  Dennas hårdvara gör det möjligt för operatörer att tillhandahålla bekväma och pålitliga tjänster till sina kunder, och kontinuiteten i användargränssnittet säkerställer enkel integrering i projekt som använder MAG-enheter.

Mag IP boxar från tillverkaren Infomir är högpresterande IPTV mottagare med Linux och Android som operativsystem. De erbjuder gott om prestanda och funktioner som gör de till ett utmärkt alternativ för dig som är ute efter en ny IPTV mottagare. De som samtliga produkter under Infomir MAG IP har gemensamt är just den höga prestandan och den diskreta formfaktorn.

Vem passar de populära Infomir MAG IP boxarna till?

Alla som är ute efter en enkel och kraftfull lösning inom IPTV kan helt klart dra nytta av en set-top box från MAG. De senare versionerna som MAG 410 stöder exempelvis UHD och har 2GB RAM minne och 8GB flashminne för att erbjuda en utmärkt upplevelse. Samtliga enheter har också stöd för Wi-Fi och anslutning via USB. En MAG IP box låter dig enkelt och smidigt avnjuta kanaler, streamingtjänster och andra appar direkt på din TV.

Det finns även enheter med stöd för uppspelning i 4k, exempelvis Infomir MAG 524 W3 som använder sig av en ARM Cortex-a53-processor som ger en förhöjd prestanda och ännu snabbare navigering. Tack vare den höga prestandan till ett bra pris så är de populära alternativ för såväl entusiaster som gemene man.

Du minns väl att du hos Solberga Teknik alltid får fri frakt vid köp över 199 kr, vilket även gör att din IPTV OTT box från Infomir MAG är fraktfri hos oss.

MAG IP box tillbehör

Ibland tappar man bort saker, eller så är olyckan framme, och vad är egentligen mer frustrerande än att inte ha en fungerande fjärrkontroll? För dessa tillfällen så hittar du original fjärrkontroll till MAG i vårt sortiment till ett bra pris. Med den låga energikonsumtionen så räcker batterierna länge i fjärrkontrollen till din MAG IPTV.

Vad är IPTV?

IPTV är leverans av medieinnehåll, videor eller live-tv över ett IP-nätverk. IPTV (Internet Protocol Television) använder vanligtvis det offentliga internet men kan även fungera via LAN. En IPTV-tjänst kan levereras till en IP-aktiverad TV, mobiltelefon, surfplatta, bärbar dator eller PC och kan enkelt integreras i en video-on-demand-lösning.

IPTV definieras som säker och pålitlig leverans av underhållningsvideo, livestreamar och relaterade tjänster över ett IP-datanätverk. Dessa tjänster kan till exempel inkludera kodade strömmar, TV-sändningar, Video On Demand (VOD) och interaktiv TV.

Dessa tjänster levereras över ett nätverk med hjälp av IP-protokollet för att transportera ljud-, video- och kontrollsignaler och leverera dem säkert till smarta TV-apparater, mediaspelare, digitalboxar, mobila enheter, bärbara datorer och andra enheter.