Köp maströr

Maströr behövs när du till exempel vill montera antenner eller paraboler på taket.

I vårt sortiment hittar du mindre rör som NORDSAT Galvaniserat maströr 38 mm 1 m samt tjockare rör som TRIAX Maströr 50mm 3m. Samtliga maströr som vi erbjuder finns tillgängliga i olika längder vilket gör att det är enkelt att anpassa till dina egna behov. Köp maströr i hög kvalitet till ett lågt pris hos oss på Solberga Teknik.

Hur du hittar rätt maströr

Generellt så är antenner och paraboler högt flexibla när det gäller att installera de. Men, det finns vissa modeller som kräver en viss tjocklek på maströret. Det vanligaste är 38mm eller 50mm.

Tjockleken har alltså ingen egentlig påverkan på varken prestanda eller byggkvalitet, det handlar snarare om kompabilitet mellan antenn eller parabol, väggfäste och maströr helt enkelt.

Köp till ett väggfäste

Du kan även använda ett väggfäste som säljs separat för att fästa rören med. För att det ska fungera så bra som möjligt så rekommenderar vi att du alltid använder dig av ett maströr när du installerar en parabol eller antenn.

Som NORDSAT Väggfäste 100mm som fungerar med maströr på 30mm upp till 50mm. Just denna modell bygger endast ut 100mm från väggen men andra modeller, som NORDSAT Väggfäste 400mm bygger ut upp till 400mm från väggen.